Ελλάδα

Άγγελος Αναστασιάδης: «Είχαμε την Παναγιά μαζί μας»

Άγγελος Αναστασιάδης: «Είχαμε την Παναγιά μαζί μας»
Άγγελος Αναστασιάδης: "Δεν πρόλαβα να φρενάρω, πετάχτηκα απέναντι, ήταν θαύμα που είμαστε καλά" τόνισε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής.

Άγγελος Αναστασιάδης: Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για πρώτη φορά μετά το τραγικό τροχαίο που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.«Ήταν πολύ άσχημο, είχαμε την Παναγιά μαζί μας, φύγαμε από τον δρόμο και ευτυχώς χτυπήσαμε στο πρώτο δέντρο και την γλιτώσαμε», τονίζει αποκαλύπτοντας πως τον κάλεσε μεσάνυχτα ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Metropolis 95,5” και ανέφερε για το σοκαριστικό τροχαίο:

“Καλά είμαστε Δόξα σοι ο Θεός, μετά την περιπέτεια που είχαμε με τον Τερζή. Ήταν πολύ άσχημο, είχαμε την Παναγιά μαζί μας, φύγαμε από τον δρόμο και ευτυχώς χτυπήσαμε στο πρώτο δέντρο και την γλιτώσαμε. Δεν πρόλαβα να φρενάρω, πετάχτηκα απέναντι, ήταν θαύμα που είμαστε καλά. Βγήκα πρώτος γιατί από την πλευρά του Απόστολου δεν μπορούσε να ανοίξει η πόρτα και από κάτω είχε γκρεμό»

«Πήγαινα σε ένα μοναστήρι στην Αρναία, και είχαμε δύο δοχεία λάδι, στον δρόμο του έλεγα κράτα τα για να μην πέσουν τα λάδια και τα λάδια βγήκαν άθικτα. Ο Απόστολος πονούσε στον αυχένα και πήγε στο νοσοκομείο του Πολυγύρου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μου έστελνε μηνύματα, είχα πολλές κλήσεις, με πήρε ο Ιβάν Σαββίδης στις 12 το βράδυ να μου ευχηθεί να με ρωτήσει πως είμαι, έχουμε μια επικοινωνία με τον Ιβάν, ήταν την Ρωσία και δεν ξέρω πως το έμαθε και παρόλα αυτά με πήρε 12 η ώρα το βράδυ”, είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Δείτε φωτογραφίεςαπό το τροχαίο που δημοσίευσε στα social media η σύζυγος του έμπειρου τεχνικού

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments