Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [15/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [15/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (15/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (15/11/19).

  • Κριός

Όλη αυτή η μεγάλη έλξη που αισθάνεστε για κάποιο πρόσωπο μπορεί να οφείλεται σε υπερβολική τριβή. Αυτό το άτομο μπορεί να σας διασκεδάζει τώρα… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάσταση μεταξύ σας έχει τις δυνατότητες για να εξελιχθεί μακροπρόθεσμα. Διασκεδάστε το αλλά μην επενδύετε πολλά σε αυτή τη σχέση.

  • Ταύρος

Δώστε μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση σας. Κάντε ένα καινούργιο κούρεμα, πηγαίνετε για ένα μασάζ ή απλά για μια βόλτα στην εξοχή. Κάντε κάτι για να ξαναθυμηθείτε γιατί είναι τόσο υπέροχο να είστε ο εαυτός σας και πόσο τυχεροί είστε.

  • Δίδυμοι

Τι σας έπιασε; Είστε αυθόρμητοι, επιπόλαιοι και πιο πρόθυμοι από ποτέ να πάρετε κάποιο ρίσκο. Το τελευταίο που σας απασχολεί είναι το αν θα φανείτε ανόητοι. Δεν είναι περίεργο που διάφοροι διεκδικητές συνωστίζονται γύρω σας.

  • Καρκίνος

Μη μένετε άπρακτοι περιμένοντας τον έρωτα να σας πέσει από τον ουρανό – θα πρέπει να κάνετε κάτι κι εσείς! Για να κάνετε μια σχέση θα πρέπει να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να επισκεφθείτε νέα μέρη. Γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί.

  • Λέων

Δίνετε στη λέξη «γοητεία» ένα εντελώς καινούργιο νόημα. Επικεντρώστε την προσοχή σας στο αντικείμενο του πόθου σας και δείτε το να λιώνει σαν κερί. Απλά προσέξτε πού στοχεύετε έτσι; Κανείς δεν είναι άτρωτος.

  • Παρθένος

Γιατί δεν συμμετέχετε σε κάποιον αγώνα μπάσκετ στη γειτονιά σας ή σε κάποιο τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών στο κοινοτικό κέντρο της περιοχής σας; Είστε στα καλύτερα σας όταν παρακολουθείτε ή λαμβάνετε μέρος σε κάποιο φιλικό ανταγωνισμό.

  • Ζυγός

Η ημιμάθεια είναι επικίνδυνη. Κάποιος φίλος σας έκανε ένα ταξίδι για να ανακαλύψει τον εαυτό του και τώρα δεν μπορεί να σταματήσει να αναλύσει τις ερωτικές ζωές όλων όσων τον περιβάλουν – συμπεριλαμβανομένου και εσάς. Πείτε του ευγενικά να σταματήσει.

  • Σκορπιός

Η τύχη σας σήμερα είναι παροιμιώδης όταν προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε ερωτικά ζητήματα, είτε αυτά αφορούν τον εαυτό σας είτε κάποιο φίλο. Το επόμενο πράγμα που γίνεται είναι ότι κάποιο άτομο σας κάνει μια προσφορά. Πριν δεχθείτε, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν δεσμεύσεις.

  • Τοξότης

Μια σύντομη σχέση μπορεί να αποτελέσει μια πολύτιμη εμπειρία. Δεν κρατάνε όλες οι ερωτικές σχέσεις για πάντα – κάποιες είναι μόνο για τώρα. Σκεφτείτε την όλη διαδικασία σαν μια συναισθηματική εκπαίδευση που θα σας βοηθήσει να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

  • Αιγόκερως

Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες είναι ρομαντικοί μόνο στα βιβλία και τις ταινίες. Στην πραγματική ζωή, είναι απλά χάσιμο χρόνου και ενέργειας – και οι φίλοι σας θα βαρεθούν πολύ σύντομα να σας ακούν. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω.

  • Υδροχόος

Ένας μικρός ερωτικός σεισμός διαταράσσει τη μέρα σας και ο τρόπος που θα αντιδράσετε παίζει μεγάλο ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Να θυμάστε ότι έχετε χρόνο να πάρετε μια-δυο ανάσες. Δε χρειάζεται να αποφασίσετε αμέσως τι θα κάνετε.

  • Ιχθύες

Μπορεί να είστε άκακοι σαν αρνί αλλά σήμερα τα άστρα βγάζουν τον πολεμιστή από μέσα σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτοποιήσει σωστά όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον πριν προχωρήσετε παρακάτω.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments