Αθλητισμός

Φάλι Ραμαντάνι: Στον μάνατζερ του Πρίγιοβιτς τα δικαιώματά του Δημήτρη Λημνιού

Φάλι Ραμαντάνι: Στον μάνατζερ του Πρίγιοβιτς τα δικαιώματά του Δημήτρη Λημνιού
Φάλι Ραμαντάνι: Ο συγκεκριμένος ατζέντης συνεργαζόταν αρκετά με τον Ολυμπιακό, αλλά τον τελευταίο χρόνο διέκοψαν επαφές.

Φάλι Ραμαντάνι: Στο γραφείο συμφερόντων του γνωστού μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έχει δώσει τα δικαιώματά του ο Δημήτρης Λημνιός, που βλέπει κι αυτός τις μετοχές του να ανεβαίνουν και το όνομά του να συζητιέται. Ο συγκεκριμένος ατζέντης συνεργαζόταν αρκετά με τον Ολυμπιακό, αλλά τον τελευταίο χρόνο διέκοψαν επαφές.

Το καλοκαίρι του 2018, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σερβίας «έκοψε» τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάζεται ο Ραμαντάνι, καθώς το Σερβικό κράτος έχει αποφασίσει να ξεψαχνίσει τα οικονομικά του και να ρίξει φως σε σκοτεινά σημεία της διαδρομής του. Οι σχετικές έρευνες από τη Δικαιοσύνη και το Υπουργείο Οικονομικών (για φορολογικά ζητήματα) τρέχουν και μάλιστα ως προτεραιότητα.

Οι αμφιλεγόμενες τακτικές του Ραμαντάνι, οι κάκιστες επιλογές του και η διάθεση του να «ελέγχει» απόλυτα τους παίκτες με τους οποίους συνεργάζεται έγιναν αιτία και για τις κλειστές πόρτες στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό ο οποίος έκοψε κάθε συνεργασία μαζί του. Με τον Ραμαντάνι που είχε φορτώσει εκτός από τον Μπέσνικ Χάσι και όλους τους παίκτες που διάλεξε ο Κοσοβάρος τεχνικός με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα για τον Σύλλογο του Πειραιά.

Τελευταίος… κρίκος που συνέδεε τους ερυθρόλευκους με τον Ραμαντάνι ήταν ο Μάρκο Μάριν και μετά το αντίο του Σερβογερμανού μέσου, έκλεισε μια για πάντα η πόρτα του Ολυμπιακού.

Διότι δεν ήταν μόνον η καταστροφική συνεργασία με τον Χάσι και η επιλογή παικτών με αξία ποδοσφαιρική αλλά τραγικό χαρακτήρα. Είναι και το γεγονός ότι ο Ραμαντάνι υποδαύλιζε και επικροτούσε τις απαράδεκτες συμπεριφορές ορισμένων. Και δυστυχώς δεν περιορίστηκε μόνον στους ξένους αλλά επηρέασε –αρνητικά- και κάποιους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές όπως ο Δημήτρης Νικολάου που ξαφνικά άλλαξε συμπεριφορά. Παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου, που γνώρισαν πολύ φροντίδα και έγιναν ποδοσφαιριστές μέσα στα… τείχη του Ρέντη, τελικώς τέθηκαν στο περιθώριο επειδή επέλεξαν κακό συμβουλάτορα-ατζέντη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments