Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης: Η Γκενκ τον “τσέκαρε” και πάλι

Γιώργος Βαγιαννίδης: Η Γκενκ τον “τσέκαρε” και πάλι
Γιώργος Βαγιαννίδης: Οι άνθρωποι της Γκενκ έχουν τσεκάρει αρκετές φορές τον παίκτη του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση άμεσα.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Τα τελευταία χρόνια πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν βγει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και έχουν γίνει σημαντικά μέλη της πρώτης ομάδας. Οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Γιάννης Μπουζούκης είναι δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Υπάρχει ένας παίκτης που έχει βγει από τις πράσινες ακαδημίες και έχει μπει στα μπλοκάκια της Γκενκ.

Πρόκειται για τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Σύμφωνα με το Sportime η Βελγική ομάδα έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Το δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά: “Οι ακαδημίες της θεωρούνται από τους experts οι καλύτερες στο Βέλγιο by far. Είναι η ομάδα που σε ετήσια βάση την τελευταία 5ετία πουλάει πάνω από 50 εκατ. ευρώ συνολικά.

Η ίδια που πέρυσι «σήκωσε» την κούπα του πρωταθλητή στη χώρα της και συμμετέχει στους ομίλους του Champions League. Ο τεχνικός της διευθυντής, Ντμίτρι Ντε Κόντε θεωρείται από τους πλέον δημοφιλείς στη διεθνή πιάτσα. Η Γκενκ ξέρει να επιλέγει σωστά. Και μετά να δουλεύει ανάλογα στο promotion. Πάμε στην ουσία.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε το ματς της Ελλάδας με την Αλβανία κάτω από τη… μύτη της. Στο Γκενκ. Τελικό σκορ 5-1 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο Sportime του Σαββάτου, το «λαγωνικό» της δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την αναμέτρηση. Και μάλιστα εντόπισε το λαβράκι. Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού που σημείωσε γκολ και είχε μία ασίστ!

Ο μικρός που ακόμη δε λέει να «ψηθεί» στο πρέσινγκ των «πράσινων» για να ανανεώσουν την συνεργασία του μολονότι του έχει προταθεί συμβόλαιο ανώτερο των υπολοίπων που έβαλαν την τζίφρα τους. Ο σκάουτερ της Γκενκ διέκρινε ένα κορμί-λαμπάδα, με φουλ επιθετική φύση, πολύ «γόνιμες» διαδρομές, εξαιρετικό size (πάνω από 180 εκατοστά) και φυσικά μία τρομερή ευκαιρία μια και με μόλις 250-300.000 ευρώ (σ.σ.: ποσό που αντιστοιχεί στα τροφεία) μπορεί να κάνει μία επένδυση ζωής!

Φανταστείτε πως ο τωρινός βασικός δεξιός μπακ της Γκενκ, ο Μέλε αγοράστηκε με μόλις 1,5 μύριο από την Άαλμποργκ και πλέον το transfer free υπολογίζεται πάνω από τα 10 μύρια.Ο ίδιος κύριος θα κάνει σήμερα ξανά την εμφάνισή τους στις εξέδρες για τον αγώνα με την Ισλανδία για να τσεκάρει για δεύτερη φορά τον Βαγιαννίδη, κάτι που φυσικά θα επαναλάβει και στο πιο δύσκολο τεστ του ομίλου με το Βέλγιο την επόμενη Τρίτη. Ο μικρός μπήκε στην ατζέντα της ομάδας που ξέρει να «εκπαιδεύει» και να πουλάει ποδοσφαιριστές…”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments