Αθλητισμός

Πραξιτέλης Βούρος: Κανένα θέμα με ΑΕΚ

Πραξιτέλης Βούρος: Κανένα θέμα με ΑΕΚ
Πραξιτέλης Βούρος: Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον έμπειρο αμυντικό του ΑΠΟΕΛ.

Πραξιτέλης Βούρος: Η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές μεταγραφικές κινήσεις στις επόμενες δυο μεταγραφικές περιόδους. Μια από τις θέσεις που οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να ενισχυθούν είναι στα στόπερ. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει τον Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι που είναι ο πιο αξιόπιστος αμυντικός. Ωστόσο ο Ουρκανός βαδίζει στη δύση της καριέρας του, ενώ συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού.

Η παραμονή του Όγκνιεν Βράνιες δεν είναι καθόλου σίγουρη, ενώ υπάρχει προβληματισμός για τις πρόσφατες εμφανίσεις του Μάριου Οικονόμου. Αυτό αναγκάζει τον Ίλια Ίβιτς να βγει στην αγορά για τουλάχιστον μια προσθήκη,ενώ δεν θα είναι απίθανο αν η ΑΕΚ κινηθεί και για δεύτερο σέντερ μπακ τώρα ή το καλοκαίρι.

Δεν παίζει του Βούρου

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν την ΑΕΚ να δείχνει ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρου. Ωστόσο η υπόθεση φαίνεται πως ήταν κατασκεύασμα κάποιων δημοσιογράφων. τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΑΠΟΕΛ. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας σε κυπριακό μέσο έκανε λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Βούρο.

«Τα ελλαδικά δημοσιεύματα επικαλούνται κυπριακά δημοσιεύματα. Στην Κύπρο δεν γράφτηκε κάτι. Τι άλλο να πούμε; Αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι το ζήσαμε κι άλλες φορές, Υπάρχουν κωδικοί όπως αυτός. Ουδέποτε γράφτηκε κάτι τέτοιο στην Κύπρο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτηση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments