Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή είναι η μεγάλη του αδυναμία

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή είναι η μεγάλη του αδυναμία
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας έχει μία τεράστια αδυναμία, την οποία απέκτησε πρόσφατα.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Περήφανος για τον εαυτό του δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ και την πρόκρισή του στον τελικό του ATP Finals, ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την τεράστια επιτυχία του επί του King Roger, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του τένις.

Ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε πρόσφατα τη μεγάλη του αδυναμία, η οποία είναι το εντυπωσιακό αυτοκίνητο, Tesla Model 3 με το οποίο κυκλοφορεί εδώ και εβδομάδες ο Έλληνας κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών (Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη). Ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από βίντεό του στο κανάλι του στο youtube, πως περίμενε 4 μήνες προκειμένου να παραλάβει το νέο του απόκτημα. Μάλιστα, όπως θα δείτε και παρακάτω, εντυπωσιάστηκε από την τεχνολογία του αυτοκινήτου και την ακαριαία επιτάχυνση του ηλεκτροκινητήρα.

Όπως αναφέρουν πηγές από το στενό του περιβάλλον, μόνο τυχαία δεν ήταν η συγκεκριμένη επιλογή, αφού ο Στέφανος δηλώνει φαν του Elon Musk και των προϊόντων της Tesla. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Model 3 διαφέρουν από έκδοση σε έκδοση, με την κορυφαία Performance να αποδίδει 480 άλογα (0-100 σε 3,4 δλ. & τελική 261 χλμ.).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments