Διεθνή

Μακελειό στο Σαν Ντιέγκο: Πυροβολισμοί σε σπίτι – 3 παιδιά ανάμεσα στους 5 νεκρούς

Μακελειό στο Σαν Ντιέγκο: Πυροβολισμοί σε σπίτι – 3 παιδιά ανάμεσα στους 5 νεκρούς
Μακελειό στο Σαν Ντιέγκο: Ξεκληρίστηκε οικογένεια από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι τους. Τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους και ένα είναι τραυματισμένο.

Μακελειό στο Σαν Ντιέγκο: Τραγωδία σημειώθηκε στη συνοικία Πάρανταϊς Χιλς, καθώς πενταμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε σε σπίτι από πυροβολισμούς. ανάμεσα στους νεκρούς και τρία παιδιά.  Οι πρώτες πληροφορίες από τα Αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ακόμα ένα παιδάκι νεκρό. Οι αρχικές εκτιμήσεις λένε πως ο δράστης βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς.

Δεν αποκλείεται να ήταν μέλος της οικογένειας που καυγάδισε με τους υπόλοιπους, να τράβηξε όπλο και να τους εκτέλεσε. Συγγενής που μένει δίπλα στην οικογένεια κάλεσε την αστυνομία, αφού όπως είπε άκουσε έντονο διαπληκτισμό και στην συνέχεια πυροβολισμούς. Οι νεκροί είναι ένας 30χρονος άνδρας, μια 29χρονη γυναίκα, και τρία αγοράκια 9, 5 και 3 χρονών. Ένα ακόμα 11χρονο αγόρι νοσηλεύεται.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης είναι νεκρός. To τραγικό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε συγκρότημα κατοικιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τους πυροβολισμούς υπάρχουν και τραυματίες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο όπου έγινε το φονικό. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η οικογένεια φαινόταν ήσυχη, ενώ τα παιδιά συχνά έπαιζαν στον κήπο με τα ποδήλατα και τα σκυλάκια.

To πρώτο τηλεφώνημα στις αρχές έγινε στις 06:49, τοπική ώρα, ενώ την ίδια στιγμή ακούγονταν θόρυβοι που παρέπεμπαν σε καβγά. Συγγενής της τραγικής οικογένειας, που ήταν και γείτονάς τους, κάλεσε το νούμερο έκτακτης ανάγκης 911, για να ειδοποιήσει ότι άκουσε διαπληκτισμούς και πυροβολισμούς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments