Lifestyle

Αυτή είναι η πιανίστρια που όλοι οι άνδρες θέλουν για δασκάλα

Αυτή είναι η πιανίστρια που όλοι οι άνδρες θέλουν για δασκάλα
H ταλαντούχα πιανίστρια τραβά την προσοχή με το στυλ και την εμφάνισή της, συχνά φορώντας εξαιρετικά ψηλά τακούνια και και φορέματα.

Όταν κάποιος βλέπει την Lola Astanova αμέσως σκέφτεται ότι είναι κάποιο μοντέλο και σίγουρα ασχολείται με το μόντελινγκ. Όμως η 33χρονη καλλονή είναι μουσικός και φανταστική πιανίστρια. H ταλαντούχα Lola Astanova τραβά την προσοχή με το στυλ και την εμφάνισή της, συχνά φορώντας εξαιρετικά ψηλά τακούνια και και φορέματα. Ακόμα και όταν παίζει μουσική δεν τα αποχωρίζεται.

Έχει εκφράσει την αγάπη της για τη μόδα και φορά πάντα πανάκριβα ρούχα. Τον Ιούνιο του 2012, είδε το όνομά της να φιγουράρει ανάμεσα στα Top 10 Style Icons στην κλασική μουσική από το περιοδικό Limelight. Μόλις στα 6 χρόνια της πήρε μια θέση στην φημισμένη Μουσική Ακαδημία «Ουσπένσκι» της Τασκένδης, όπου πήγαιναν όλα τα παιδιά θαύματα της μουσικής.

Άρχισε τα κονσέρτα από όταν ήταν 8 χρόνων. Έχει ταξιδέψει στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ιταλία και τη Ρωσία για solo προγράμματα, αλλά και για παραστάσεις με ορχήστρα. Πήρε το πρώτο διεθνές βραβείο το 1996 και δυο χρόνια μετά μετείχε στο ντοκιμαντέρ της UNESCO, με τίτλο “Prodigies of the 20th Century”.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έφυγε για τις ΗΠΑ, όπου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο John F. Kennedy Center for the Performing Arts, της Washington DC. Έχει πολλές διακρίσεις και μία από αυτές είναι το βραβείο Emmy που κέρδισε με την εκτέλεση του “Rhapsody in Blue” του Gershwin, για ένα ντοκιμαντέρ.

Δείτε την εκρηκτική Lola Astanova παρακάτω στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ακολουθεί να παίζει πιάνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments