Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [16/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [16/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (16/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (16/11/19).

  • Κριός

Τώρα το ενδιαφέρον σας μετακινείται από τον ενθουσιασμό που σας προκαλεί κάτι καινούργιο στην ερωτική σας ζωή… Σε μια σχέση που ενδεχομένως να μπορεί να διαρκέσει για καιρό. Αυτό το συγκεκριμένο φλερτ είναι κατάλληλο για εσάς; Ξαφνικά θα είναι σημαντικό για εσάς να γνωρίσετε την απάντηση.

  • Ταύρος

Αν είστε σε αναζήτηση σχέσης, να ξέρετε ότι σήμερα τα άστρα ευνοούν ιδιαίτερα τις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους. Να έχετε το νου σας για μια επαφή που θα σας γοητεύσει. Αν πάλι απολαμβάνετε την ελευθερία σας, να ξέρετε ότι θα περάσετε πολύ όμορφα.

  • Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να έχετε περισσότερες ερωτήσεις για την ερωτική σας ζωή από ότι συνήθως και να μην βρίσκετε απαντήσεις. Θα πρέπει να ψάξετε λίγο πιο βαθιά – ψάξτε στην καρδιά σας, αναζητήστε μερικές νέες πληροφορίες και κοιτάξτε γύρω σας.

  • Καρκίνος

Είστε πολύ καλοί ακροατές σήμερα και καταφέρνετε να γοητεύσετε τους πάντες. Κάντε τους εύστοχες ερωτήσεις, γελάστε με τα αστεία τους και μην ξεχνάτε την πολύ σημαντική γλώσσα του σώματος.

  • Λέων

Ακόμη και αν νομίζετε ότι ξέρετε τι συμβαίνει στον ερωτικό τομέα, σήμερα αισθάνεστε ανασφάλεια. Αναγνωρίστε ότι η κατάσταση μπορεί να είναι πιο περίπλοκη από όσο φαντάζεστε, αλλά επίσης πιο έντονη και υπέροχη.

  • Παρθένος

Αυτή τη στιγμή έχετε το χάρισμα να τα πηγαίνετε καλά με όλους και είναι αξιοσημείωτος ο τρόπος που καταφέρνετε να καθησυχάζετε τους ανθρώπους γύρω σας. Μην εκπλαγείτε αν προσελκύσετε γύρω σας μερικούς καινούργιους θαυμαστές!

  • Ζυγός

Η ομορφιά είναι εκεί που θέλεις να τη δεις. Εσείς έχετε την ικανότητα να βρίσκετε την ομορφιά ακόμη και στα πιο ασυνήθιστα μέρη – και άτομα- τώρα. Αφήστε τους άλλους να σπρώχνονται για τον πιο δημοφιλή τύπο της παρέας – η δική σας καρδιά ανήκει σε κάποιον πιο ξεχωριστό.

  • Σκορπιός

Αν ενεργήσετε παρορμητικά τώρα μπορεί να προκληθεί χάος – αλλά αυτό το ξέρετε ήδη. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε την τόλμη σας και να μη βιαστείτε, διαφορετικά η κατάσταση μπορεί να γίνει πιο έντονη από όσο αντέχετε.

  • Τοξότης

Το να κάνετε τις βασικές ερωτήσεις σε κάποιο καινούργιο άτομο ακούγεται βαρετό, αλλά εσείς έχετε την ικανότητα να τους καθοδηγήσετε με ενδιαφέρον και διασκεδαστικό τρόπο στο πώς θα σας απαντήσουν. Οι απαντήσεις που θα λάβετε είναι ιδιαίτερα σημαντικές, ειδικά τώρα.

  • Αιγόκερως

Αν συνεχίσετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, θα περιμένετε για πολύ ακόμα. Βρείτε έναν χαλαρό τρόπο για να τα βγάλετε από μέσα σας – ένα φιλικό κομπλιμέντο, μια διασκεδαστική πρόσκληση- και να τελειώνετε με αυτό.

  • Υδροχόος

Αν κάτι δεν σας ενθουσιάζει και πολύ φαίνεται στο πρόσωπο σας και δεν θα θέλατε να φανείτε αγενείς. Κάντε μερικές εκκεντρικές ερωτήσεις για να διασκεδάσετε ή βρείτε έναν τρόπο για να προχωρήσετε παρακάτω.

  • Ιχθύες

Συνδυάστε τις δημιουργικές σας ικανότητες (που είναι πάντα υπέροχες) με την ρομαντική σας φύση, ανακατέψτε τις καλά και δείτε τι θα φτιάξετε. Ποιο μυστικό συστατικό θα χρησιμοποιήσετε;

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments