Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πάει για τρεις μεταγραφές τον Ιανουάριο

ΠΑΟΚ: Πάει για τρεις μεταγραφές τον Ιανουάριο
ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι των πρωταθλητών προσανατολίζονται για τρεις μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο.

ΠΑΟΚ: Οι πρωταθλητές έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μπορεί να μη βρίσκονται στην πρώτη θέση,αλλά η φετινή σεζόν είναι μεγάλη και η απόσταση τους από τον Ολυμπιακό μικρή. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις και στον ΠΑΟΚ θέλουν να ενισχυθούν για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει εντοπίσει κάποια κενά στο ρόστερ της ομάδας του και ήδη έχει κάνει τις εισηγήσεις του ενόψει Ιανουαρίου.  Σύμφωνα με όσα αναφέρει η LiveSport, ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναμένεται να εισηγηθούν στη διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσουν σε τρεις προσθήκες τον Γενάρη.

Οι θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση, σύμφωνα με τους δύο άνδρες, αφορούν έναν πλάγιο επιθετικό, που να μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ, έναν αριστερό μπακ και έναν αμυντικό μέσο. Η σύσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη, που θα συζητηθεί το θέμα, αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτήν ο Μπράνκο θέλει να πάρει την άδεια από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, για να προχωρήσει τις επαφές με τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Σβέριρ Ίνγκασον: Προβληματισμός για τον Ισλανδό στον ΠΑΟΚ

Ο Ισλανδός στόπερ έχει βρει χρόνο συμμετοχής τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του Φερνάντο Βαρέλα που αποτελεί την κολόνα της άμυνας του Δικεφάλου του Βορρά έφερε τον Ίνγκασον στην αρχική ενδεκάδα. Ο Ισλανδός έχει αγωνιστεί για τέσσερα σερί 90λεπτά, στα οποία ο ΠΑΟΚ μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Στις τρεις αυτές νίκες ο ΠΑΟΚ δε δέχτηκε γκολ, αλλά αυτό οφείλεται πιο πολύ στη συνολική απόδοση της ομάδας και όχι στην παρουσία του Ισλανδού. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει προβληματισμός καθώς ο Ίνγκασον δεν κάνει τη διαφορά που θέλουν στον Δικέφαλο. Σε αντίθεση με τον Βαρέλα που εμπνέει εμπιστοσύνη και τον «αισθάνεται» η αντίπαλη άμυνα, ο Ισλανδός δεν βγάζει ασφάλεια στο παιχνίδι του και δεν είναι καθόλου επικίνδυνος για την αντίπαλη ομάδα.

Σύμφωνα με όσα γράφει το Sportime του Σαββάτου, οι μαρτυρίες από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ αναφέρουν πως ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι «αργός και δύσκολος στο build up».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments