Ελλάδα

Πολυτεχνείο: Προσαγωγές της Αστυνομίας σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια [pics&vid]

Πολυτεχνείο: Προσαγωγές της Αστυνομίας σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια [pics&vid]
Πολυτεχνείο: Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε έξι συλλήψεις, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν σακίδια με μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, γάντια, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Πολυτεχνείο: Στην προσαγωγή ομάδας ατόμων προχώρησε η αστυνομία πριν από λίγο στα Εξάρχεια. Η ομάδα αγνώστων μπήκαν στην πολυκατοικία κάνοντας διάρρηξη στην πόρτα. Την ίδια ώρα, μία άλλη ομάδα ατόμων ανέβηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Στουρνάρη, στο ύψος της πλατείας Εξαρχείων. Λίγο αργότερα, ακολούθησε νέα έφοδος της Αστυνομίας, πίσω από το Πολυτεχνείο. Πρόκειται για το τρίτο κτίριο που οι αστυνομικοί έκαναν επέμβαση.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε έξι συλλήψεις, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν σακίδια με μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, γάντια, πέτρες και άλλα αντικείμενα. Κάθε ομάδα των αστυνομικών είναι εφοδιασμένη με τον ειδικό εξοπλισμό για τη διάρρηξη θυρών. Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκονται τα Εξάρχεια, ενώ πραγματοποιούνται και επί τόπου έρευνες σε άτομα που κρίνονται ύποπτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατεία είναι άδεια από κόσμο.

Αυτά είναι τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. από τους συλληφθέντες στη Στουρνάρη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments