Αθλητισμός

Κώστας Γαλανόπουλος: Γερμανικές ματιές για τον Έλληνα άσο της ΑΕΚ

Κώστας Γαλανόπουλος: Γερμανικές ματιές για τον Έλληνα άσο της ΑΕΚ
Κώστας Γαλανόπουλος: Ο μέσος της Ένωσης φέρεται να απασχολεί γερμανικό σύλλογο, ο οποίος αναμένεται στείλει σκάουτερ στην Ελλάδα για να τον τσεκάρει.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που φέτος παρουσιάζεται εξαιρετικά βελτιωμένος. Ο Έλληνας άσος ξεχωρίσει και εδώ και αρκετές εβδομάδες απασχολεί αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο Γαλανόπουλος αρέσει και έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού, ενώ η αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο «κλικ» το κάνει στη Γερμανία.

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γαλανόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο γερμανικού συλλόγου, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας. Σύμφωνα με όσα γράφονται οι Γερμανοί σκοπεύουν να κάνουν ταξίδι στην Ελλάδα για τον Έλληνα μέσο της Ένωσης, ο οποίος πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις, ειδικά από την ημέρα που ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου.

Οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου θέλουν να τον τσεκάρουν από κοντά, πιθανότατα εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Από την πλευρά της ΑΕΚ πάντως δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν εύκολα και ιδιαίτερα για ένα ποσό χαμηλότερο από τα 2,5-3 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments