Κόσμος

Κατεχόμενα: Προκλητική διαφήμιση στην Κύπρο – «Νιώστε σαν στο σπίτι σας»

Κατεχόμενα: Προκλητική διαφήμιση στην Κύπρο – «Νιώστε σαν στο σπίτι σας»
Κατεχόμενα: Σάλο έχει προκαλέσει στην Μεγαλόνησο διαφήμιση ξενοδοχείου στα Κατεχόμενα που προσκαλεί και συγχρόνως προκαλεί τους Ελληνοκύπριους να το επισκεφθούν ζώντας σαν στο σπίτι τους.

Κατεχόμενα: Μια προκλητική διαφήμιση από πλευράς Τουρκοκυπρίων κάνει τον γύρο του νησιού, καθώς σύμφωνα με αυτήν ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Κερύνεια προσκαλεί τους Ελληνοκύπριους να ζήσουν την εμπειρία να βρεθούν στους τόπους που αποκτήθηκαν από τον τουρκικό στρατό. Ναζήδουν δηλαδή ως τουρίστες στις κανονικές του πατρίδες.

Οι αρμόδιοι του «Olivia Palm Hotel», που προφανώς χτίστηκε παράνομα στην κατεχόμενη Κερύνεια, διοργανώνει εκδρομές, τις οποίες διαφημίζει μάλιστα και στα ελληνικά. Η εκδρομή, που γίνεται κάθε Παρασκευή – Κυριακή, αφορά την Καρπασία και τη Μόρφου και παραμονή, φυσικά, στο ξενοδοχείο. Σαν να μη φτάνει αυτό, ότι δηλαδή διαφημίζεται εκδρομή στα δικά μας μέρη, λεωφορείο μεταφέρει τους Ελληνοκύπριους από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου την Παρασκευή και τους επιστρέφει την Κυριακή.

Το θράσος των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου «Olivia Palm», που… ταξιδεύει τους Ελληνοκύπριους πρόσφυγες στον Απόστολο Ανδρέα και στο μοναστήρι του Αγίου Μάμα στη Μόρφου, φαίνεται και από την εισαγωγική φράση της διαφήμισης: «Νιώστε σαν στο σπίτι σας».

Γίνεται, εύκολα, αντιληπτό ότι πρόκειται για πρόκληση. Ένα ξενοδοχείο, που μεγαλουργεί εις βάρος κλεμμένων περιουσιών, προσκαλεί τα θύματα της τουρκικής εισβολής, να νιώσουν «σαν» στο σπίτι τους. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τουρκοκύπριοι προκαλούν με τη στάση τους την πλευρά των Ελληνοκυπρίων. Όλα αυτά εν μέσω διαμάχης Κύπρου – Τουρκίας για τις γεωτρήσεις προς εκμετάλλευση υδρογονανθράκων.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play