Video

Αν ήμουν πλούσιος: Η εφορία βάζει λουκέτο στον ομιλο Βρανά

Αν ήμουν πλούσιος: Η εφορία βάζει λουκέτο στον ομιλο Βρανά
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (18/11/2019) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Η Κική, με όπλο της τον Γιαμπαζολιά, προκαλεί ζήλεια στον Στρατή, ο οποίος προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα μπερδεμένα αισθήματά του για την Δάφνη και την Κική. Απ’ την άλλη, η Δάφνη δεν θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξη, ο οποίος δεν καταθέτει τα όπλα και συνεχίζει να προσεγγίζει και εκείνη αλλά και τον Φοίβο. Παράλληλα, ο Μάνος καταφέρνει να τουμπάρει γι’ ακόμα μια φορά την Σμαράγδα, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μόνικα και ο Νικόλας συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να τον ξεσκεπάσουν.

Την ίδια ώρα, η περιπέτεια υγείας της Βενετίας βγάζει στον Σωτήρη τα πραγματικά του αισθήματα για εκείνη. Η Δάφνη αναστατώνεται όταν ο Φοίβος εξαφανίζεται απ’ το σπίτι ενώ ο Βρανάς δεν προλαβαίνει τις κακοτυχίες όταν η εφορία βάζει λουκέτο στον Όμιλο αλλά και ένα υπέρογκο ποσό για πρόστιμο. Για να σωθεί, βάζει σ’ εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο η Μόνικα κι ο Σωτήρης πρέπει να γίνουν μέτοχοι του Ομίλου Βρανά.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Βενετία αποφασίζει να φύγει οριστικά απ’ το σπίτι παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει στην καρδιά, τις οποίες ο Σωτήρης αμφισβητεί. Η Σαββούλα ετοιμάζεται για γάμο με το Σβίγκο όταν μια αναπάντεχη επίσκεψη θα ανατρέψει τα σχέδιά της. Η Μόνικα γίνεται έξαλλη με την επιστροφή του Λέανδρου και αναλαμβάνει δράση χρησιμοποιώντας ένα στοιχείο από το παρελθόν.

Ο Μάνος καταφέρνει να τουμπάρει για μια ακόμα φορά την ερωτευμένη Σμαράγδα και ο Αλέξης στενεύει τον κλοιό γύρω από τη Δάφνη με σκοπό να επανέλθει στη ζωή της. Την ίδια στιγμή, ο Βρανάς δέχεται στο γραφείο του μια απροσδόκητη επίσκεψη από την εφορία. Ο θείος Λέανδρος φτιάχνει σκίτσο του Μάνου στην αστυνομία, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να τον εντοπίσει. Το σκίτσο του Μάνου μοιράζεται σε όλα τα περιπολικά και πλέον ο Μάνος είναι καταζητούμενος για ληστεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments