Video

Ανάβαση Πιτίτσας: Τρομακτικό ατύχημα – Σώθηκαν από θαύμα οι θεατές [pics&vid]

Ανάβαση Πιτίτσας: Τρομακτικό ατύχημα – Σώθηκαν από θαύμα οι θεατές [pics&vid]
Ανάβαση Πιτίτσας: Παραλίγο τραγωδία στον τελευταίο γύρο του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, καθώς οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να καρφωθεί στις μπαριέρες δίπλα στους θεατές.

Ανάβαση Πιτίτσας: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στην Αχαία. Ο φημισμένος αγώνας Ανάβασης Πλατάνι “Πιπίτσας” σημαδεύτηκε από ένα τρομακτικό ατύχημα, το οποίο ευτυχώς δεν απέφερε απώλεια ανθρώπινων ζωών. Το αυτοκίνητο με τον Αριθμό 59 με οδηγό το Ρεμεντζή Ιωάννη ξέφυγε της πορείας του και έπεσε με τη «μούρη» πάνω στις μπαριέρες μπροστά στους θεατές. Ευτυχώς που οι θεατές ήταν πίσω από τις μπαριέρες που κράτησαν το αυτοκίνητο (αν και στραπατσαρίστηκαν αρκετά) εντός του δρόμου και δεν υπήρξε ούτε γρατσουνιά!  

Με 81 συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος γύρος του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, η Ανάβαση Πλατάνι «Πιτίτσα», το Σάββατο και την Κυριακή 16-17 Νοεμβρίου 2019 από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών. Με τους τίτλους για το Πρωτάθλημα σε κάποιες από τις κατηγορίες να έχουν κριθεί, οι συμμετοχές έφτασαν τις 81, με τους ήδη Πρωταθλητές να δίνουν το παρόν και στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος για το 2019. Το θέαμα ήταν συναρπαστικό μιας και οι μάχες σε όλες τις κατηγορίες απεδείχθησαν δυνατές.

Δείτε τη στιγμή της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου με τις μπαριέρες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments