Αθλητισμός

Βασίλης Τοροσίδης: Θα μπει στο ροτέισον του Ολυμπιακού

Βασίλης Τοροσίδης: Θα μπει στο ροτέισον του Ολυμπιακού
Βασίλης Τοροσίδης: Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να παίξει περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Βασίλης Τοροσίδης: Ο διεθνής αμυντικός έχει επιστρέψει στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας ότι δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όπως στο παρελθόν. Μετά την περιπέτεια του στην Ιταλία ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Τη φετινή σεζόν ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει μεγάλο ρόλο στην ομάδα. Τα χρόνια έχουν περάσει και ο διεθνής μπακ μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει ευκαιρίες, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει στο επόμενο διάστημα.

Βασίλης Τοροσίδης: Επιστρέφει στην ενδεκάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει πως υπολογίζει τον Γκασπάρ για το δεξί άκρο της άμυνας. Αλλά η σεζόν είναι μεγάλη. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ υπολογίζονται και σύντομα θα πάρουν την ευκαιρία τους.

Το ίδιο ισχύει και για τον Βασίλη Τοροσίδη. Σύμφωνα με το “Φως των Σπορ” αναμένεται σύντομα να μπει στο ροτέισον  του Πορτογάλου τεχνικού. “Και ο Τοροσίδης θα μπει στο ροτέισον του Ολυμπιακού. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Ο “Τόρο”, που το τελευταίο διάστημα ακολούθησε ένα έξτρα πρόγραμμα, είναι έτοιμος για να επιστρατευθεί στα ματς που ακολουθούν. Ο Γκασπάρ έχει πάρει θέση στη 18άδα αντί του Βασίλη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Μαρτίνς φάνηκε να έχει τον Ανγκολέζο μπακ ένα “κλικ” πιο μπροστά από τον πολύπειρο Έλληνα άσο, αλλά το “βαρύ πρόγραμμα” ως τα Χριστούγεννα κρίνει επιτακτική και την παρουσία του Τοροσίδη στο ροτέισον”, αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments