Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις και οι “κομμένοι”

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις και οι “κομμένοι”
Παναθηναϊκός: Η διοίκηση του "Τριφυλλιού" συνεχίζει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τρέχοντας το πλάνο με τις ανανεώσεις συμβολαίων αλλά και τους διακανονισμούς με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη.

Παναθηναϊκός: Η διακοπή από τις επίσημες υποχρεώσεις λόγω των εθνικών ομάδων έδωσε αέρα μερικών ημερών στη διοίκηση των “Πράσινων” προκειμένου να “τρέξουν” θέματα που αφορούν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Οι εισηγήσεις του Γιώργου Δώνη αναφορικά με τους παίκτες που θεωρεί πως πρέπει να παραμείνουν στον σύλλογο μακροπρόθεσμα και αυτούς που πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα εισακούονται στη διοίκηση, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να βάζουν επί τάπητος ένα προς ένα τα θέματα.

Το “Τριφύλλι” στοχεύει στην ανανέωση έξι ποδοσφαιριστών του. Ινσούα, Γιόχανσον, Αποστολάκης, Κουρμπέλης, Δώνης και Διούδης βρίσκονται διαρκώς σε επαφές με τη διοίκηση με μερικούς εξ’ αυτών να βρίσκονται πολύ κοντά στο να πουν το πολυπόθητο “ναι” και να βάλουν την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο. Αναλυτικά, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προσεγγίσει τους Ινσούα και Γιόχανσον με την περίπτωση του Σουηδού να μοιάζει για την ώρα πιο δύσκολη, μιας και δεν αναμένεται αύξηση στις αποδοχές του.

Εκτός των ανανεώσεων, οι “Πράσινοι” βάζουν μπρος και στις περιπτώσεις παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη.  Οικονόμου, Τζανδάρης και Αρμενάκας θεωρούνται “τελειωμένοι”, με τον Παναθηναϊκό να έχει ενημερώσει πως δεν υπολογίζονται από την ομάδα. Σε αντίθεση με τους παραπάνω, η περίπτωση του Άντονι Μουνιέ αναμένεται δυσκολότερη. Ο Γάλλος επιθετικός παρότι βρίσκεται παροπλισμένος επιθυμεί να παραμείνει ως το τέλος εισπράττοντας όλο το ποσό του συμβολαίου. Γιώργος Δώνης και Τσάβι Ρόκα βρίσκεται σε συνεχή επαφή, με τον νέο τεχνικό διευθυντή του “Τριφυλλιού” να πιάνει δουλειά με το… καλημέρα. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments