Video

Άγριες Μέλισσες: Το “αντράκι” από το “Παρά Πέντε” μπαίνει στη σειρά [pic]

Άγριες Μέλισσες: Το “αντράκι” από το “Παρά Πέντε” μπαίνει στη σειρά [pic]
Άγριες Μέλισσες: Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το "Παρά Πέντε" έρχεται για να ταράξει την ηρεμία στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Την γνωρίσαμε όλοι ως το “αντράκι” του “Παρά Πέντε” και αυτό γιατί ήταν έτοιμη να τσακωθεί με τον οποιονδήποτε που βρίσκονταν στο διάβα της. Υποδύθηκε έναν ρόλο που αγαπήθηκε πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και πάντα ήταν αγκιτάτορας σε στιγμές που οι άλλοι φοβούνταν. Ο λόγος για την “Αγγέλα”, κατά κόσμον Αγγελική Λάμπη. Η ηθοποιός μετά από αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες έρχεται στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 για να μείνει.

Στα χρόνια που πέρασαν πρωταγωνίστησε στις σειρές “Γοργόνες” και “Η οικογένεια βλάπτει”. Τώρα θα ενσαρκώσει τη νύφη του Νέστορα Φαναριώτη (Παύλος Ορκόπουλος), τη Μάρθα, η οποία είναι χήρα. Ο άντρας της -γιος του ταξίαρχου- πέθανε κατά τη διάρκεια της αντιστασιακής του δράσης. Η Μάρθα έχει έναν γιο 15 ετών, τον Άγγελο. Δεν ξαναπαντρεύτηκε, ενώ δε συγχώρεσε ποτέ τον πεθερό της, Νέστορα, για την επιμονή του να στείλει τον γιο του σε μια τόσο επικίνδυνη αποστολή.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η Δρόσω προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδερφές της πως δεν έκλεψε εκείνη το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης ενώ κατηγορεί ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της. Θα πειστεί η Ελένη για την αθωότητα της Δρόσως ή οι σχέσεις των δυο αδερφών θα κλονιστούν ανεπανόρθωτα; Παράλληλα, η Μυρσίνη είναι ξετρελαμένη με τον απρόσμενο επισκέπτη της, Κλεομένη Ψαθά, αριστοκράτη απ’ την Αγγλία.

Η Ανέτ, όμως, διακρίνει κάτι ύποπτο στις προθέσεις του μυστηριώδη αγνώστου. Ο Κυπραίος συνεχίζει να πουλάει έρωτα στην Μυρσίνη ενώ προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως για το καλό της Ελένης πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος αποφασίζει να λήξει τον γάμο του με τη Θεοδοσία, όμως, ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει, αποκαλύπτοντάς του το μεγάλο μυστικό, που κουβαλάει τόσα χρόνια, για εκείνον και τη μητέρα της Ελένης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments