Video

Πιτσιρικάς… γύπας “την πέφτει” στεγνά στη Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ [vid]

Πιτσιρικάς… γύπας “την πέφτει” στεγνά στη Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ [vid]
Η παρουσία ενός νεαρού διαγωνιζόμενου έκλεψε την παράσταση στο ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, καθώς λίγο έλειψε ως γύπας όπως δήλωσε πως είναι να βάλει κάτω από τα "φτερά" του την Ζέτα Μακρυπούλια.

Η μεσημεριανή συνήθεια που χαρίζει άπειρο γέλιο συνεχίζει να “χτυπά”. Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ με την Ζέτα Μακρυπούλια μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τους διαγωνιζόμενους με τον καιρό να αντιλαμβάνονται την χαλαρότητα και να πηγαίνουν το χιούμορ και τη διάθεση στα ύψη. Δεν εξηγείται αλλιώς το θάρρος – θράσος ενός νεαρού διαγωνιζόμενου, ο οποίος ανέφερε πως είναι μετρ του “γίπινγκ”. Μάλιστα προσπάθησε μέσα στο πλατό να βάλει κάτω από τα… φτερά του την όμορφη παρουσιάστρια δείχνοντας της ιδιαίτερη αδυναμία.

Όταν, λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια τον ρώτησε αν βρίσκει «θήραμα», ο πιτσιρικάς, με τόλμη και θάρρος, της απάντησε «εγώ πάντα βρίσκω θήραμα και βρήκα και εδώ πέρα» Η παρουσιάστρια το… έπιασε και τον ρώτησε: «Θα μπω στις φτερούγες σου;», με τον μικρό να της απαντάει «άμα το επιθυμείς, ναι».

Στη συνέχεια, μάλιστα, της είπε «να σου πω την αλήθεια, έχεις την ηλικία της μάνας μου», με τη Μακρυπούλια να απαντά: «Δεν είναι αυτό ένα θέμα νομίζεις;». Για να επανέλθει και να μας -και την- αποτελειώσει ο πιτσιρικάς: «Όλα τα θέματα λύνονται. Εμένα, προσωπικά, δεν με ενοχλεί η διαφορά ηλικίας, αν δεν ενοχλεί εσένα».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο έτσι όπως μόνο το Luben θα μπορούσε να περιγράψει

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments