Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [19/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [19/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (19/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (19/11/19).

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να πάρετε τα πράγματα χαλαρά με το ταίρι σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί. Ίσως να είναι πολύ ευαίσθητο, ίσως και όχι. Αλλά η ενέργεια της σημερινής μέρας απαιτεί αργές κινήσεις και από τους δυο σας.

Ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κάτσετε κάτω με το ταίρι σας και να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση. Κινείστε και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος και θα πρέπει να είναι εύκολο να πείτε οτιδήποτε ο ένας στον άλλον. Η ανταπόκριση που θα έχετε θα είναι φανταστική.

Δίδυμοι

Το ταίρι σας περιμένει πολλά από εσάς αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την προσοχή σας. Βεβαιωθείτε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας σήμερα θα είστε επικεντρωμένοι σε αυτό και τις ανάγκες του.

Καρκίνος

Εσείς ή το ταίρι σας (ή και οι δυο σας) ήσασταν θυμωμένοι για κάποιο θέμα εδώ και καιρό; Σήμερα ήρθε η ώρα να χαμηλώσετε τους τόνους και να προσπαθήσετε να τα βρείτε. Θα είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φαντάζεστε.

Λέων

Θα δυσκολευτείτε κάπως να συμβιβαστείτε σήμερα, οπότε μην εκπλαγείτε αν αργότερα χρειαστεί να ζητήσετε συγγνώμη για κάτι. Ωστόσο, δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε ιδιαίτερα.

Παρθένος

Είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε ένα ταξίδι – ή ακόμα καλύτερα για να το πραγματοποιήσετε. Αν το ταίρι σας αντιστέκεται, δείξτε του φωτογραφίες από το διαδίκτυο για να δει τι χάνετε τόσο καιρό.

Ζυγός

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να παρευρεθείτε σε κάποια καλλιτεχνική εκδήλωση. Αν θέλατε να πάτε σε κάποια συναυλία ή θεατρικό έργο, σταματήστε να το σκέφτεστε και πηγαίνετε να αγοράσετε γρήγορα εισιτήρια.

Σκορπιός

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το ταίρι σας νιώθει πιο δυνατό από εσάς, οπότε μην ντρέπεστε να βασιστείτε πάνω του σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν και για τους δυο σας.

Τοξότης

Όσο περίεργα ή περίπλοκα κι αν γίνουν τα πράγματα σήμερα, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσετε. Η ζωή θα γίνει καλύτερη για εσάς τους δύο. Θα καταφέρετε να βρείτε απαντήσεις σε όσα σας απασχολούν, πιο γρήγορα από όσο νομίζετε.

Αιγόκερως

Αισθάνεστε ιδιαίτερα ρομαντικοί σήμερα, οπότε φροντίστε να το δείξετε όσο περισσότερο μπορείτε στο ταίρι σας. Στείλτε του λουλούδια, κάντε του μασάζ, ετοιμάστε ένα ωραίο δείπνο – κάντε οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα σας φέρει πιο κοντά.

Υδροχόος

Χρειάζεστε λίγο ενθουσιασμό στη ζωή σας – και αυτή τη στιγμή δεν τον έχετε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα έχουν χαθεί. Αν καταφέρετε να βγείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα, θα νιώσετε και πάλι όπως στην αρχή της σχέσης σας.

Ιχθύες

Αυτή τη στιγμή μπορεί να δυσκολεύεστε κάπως να διακρίνετε τη φαντασία από την πραγματικότητα. Αλλά τουλάχιστον έχετε την ικανότητα να εκφράσετε με όμορφο τρόπο αυτή τη σύγχυση που αισθάνεστε. Το ταίρι σας θα το λατρέψει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments