Αθλητισμός

Γιώργος Γιακουμάκης: Ενδιαφέρον από Γερμανία και Super League 1

Γιώργος Γιακουμάκης: Ενδιαφέρον από Γερμανία και Super League 1
Γιώργος Γιακουμάκης: Πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον σέντερ φορ της ΑΕΚ.

Γιώργος Γιακουμάκης: Πριν από μερικά χρόνια ο Έλληνας σέντερ φορ πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Πλατανιά. Αυτές του οι εμφανίσεις έκαναν τους ανθρώπους των μεγάλων ομάδων να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του. Η ΑΕΚ κινήθηκε πιο γρήγορα από όλους και τελικά κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του. Στην πρώτη προετοιμασία του με την Ένωση έδειξε καλή εικόνα, αλλά ένας τραυματισμός τον πήγε πίσω.

Στην πορεία της χρονιάς δεν αγωνίστηκε πολύ καθώς η ομάδα είχε τον Σέρχιο Αραούχο και φυσικά τον Μάρκο Λιβάγια. Ωστόσο πέτυχε ένα από τα πιο κρίμα γκολ εκείνης της σεζόν. Για την ακρίβεια σκόραρε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και σε μεγάλο βαθμό έκρινε τον τίτλο. Αυτό το γκολ δεν ήταν αρκετό για να τον βάλει στην βασική ενδεκάδα. Ο Γιακουμάκης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ούτε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Γιώργος Γιακουμάκης: Έντονο ενδιαφέρον

Τη φετινή σεζόν ο Γιακουμάκης έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Αυτό τον κάνει να σκέφτεται και πάλι σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει τον Ιανουάριο. Παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται, υπάρχουν πολλές ομάδες που θα τον ήθελαν. Στο παρελθόν έχει γραφτεί για το ενδιαφέρον από Ολλανδία μεριά. Το όνομα του Γιακουμάκη παίζει και για ομάδες από την Γερμανία. Φυσικά ο 24χρονος είναι στη λίστα και πολλών Ελληνικών ομάδων.

Ο 24χρονος επιθετικός θα απασχολήσει και σουπερλιγκάτες ομάδες τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σύλλογοι που έχουν ειδοποιήσει την ΑΕΚ ότι σε περίπτωση που ο παίκτης δεν υπολογίζεται να βγάλει τη σεζόν στα Σπάτα, θα τους ενδιέφερε η προοπτική δανεισμού του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments