Αθλητισμός

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Μία ανάσα από την Τζένοα ο στόχος της ΑΕΚ

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Μία ανάσα από την Τζένοα ο στόχος της ΑΕΚ
Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ο "Δικέφαλος" απομακρύνεται από το μυαλό του Σουηδού εξτρέμ, καθώς με δηλώσεις του ίδιου η Τζένοα φέρεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ο Ίλια Ίβιτς θα πρέπει να τσεκάρει νέα ονόματα από την λίστα του για τη θέση του εξτρέμ που αναζητά η ΑΕΚ. Η περίπτωση του Σουηδού, Μουαμέρ Τάνκοβιτς όλο και δυσκολεύει, καθώς τις τελευταίες ώρες οι φήμες θέλουν τον 24χρονο να καταλήγει στο καμπιονάτο και την Τζένοα. Ο ιταλικός σύλλογος φέρεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού, με τον ίδιο τον Σουηδό να επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ με δηλώσεις του στην Expressen.

«Είναι πολύ ισχυρό το ενδιαφέρον της Τζένοα. Έχουν επικοινωνήσει με τη Χάμαρμπι και έχει κάνει μια πολύ καλή προσφορά. Φαίνεται πως η συμφωνία θα τελεσφορήσει. Βλέπω με πολύ θετικό το μάτι την προοπτική της Ιταλίας. Βλέπουν μέλλον σε εμένα και είναι μια ομάδα που θέλει να επενδύσει σε εμένα. Έτσι, με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουηδός άσσος. Ο 24χρονος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τον σουηδικό σύλλογο μετρώντας 14 τέρματα σε 28 συμμετοχές, με το υπάρχον συμβόλαιο του Σουηδού με την Χάμαρμπι να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει την ΑΕΚ στην εξεύρεση άλλων λύσεων. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς αναζητά ποδοσφαιριστές που μπόρουν με το καλημέρα να βοηθήσουν το σύνολο του Νίκου Κωστένογλου. Επισημαίνεται πως οι “Κιτρινόμαυροι” εκτός από εξτρέμ αναζητούν και ικανό κεντρικό αμυντικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments