Ελλάδα

Κυψέλη: Ένοπλοι ληστές “ταμπουρώθηκαν” σε υπό κατάληψη σχολείο

Κυψέλη: Ένοπλοι ληστές “ταμπουρώθηκαν” σε υπό κατάληψη σχολείο
Κυψέλη: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Κυψέλη έπειτα από δύο ληστείες, με τους ενόπλους να «ταμπουρώνονται» μέσα σε υπό κατάληψη σχολείο.

Κυψέλη: Μια μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας έχει στηθεί στην περιοχή της Κυψέλης, μετά από δύο ληστείες υπό την απειλή όπλου σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και καφετέρια, με τους ληστές, έπειτα από καταδίωξη, να «ταμπουρώνονται» στο υπό κατάληψη 60ο Λύκειο Κυψέλης. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων ληστών, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αποκλείσει τη γύρω περιοχή.

Όλα ξεκίνησαν στις 22:30, όταν δύο άτομα με μαύρα ρούχα και κράνη, που κρατούσαν πιστόλι, μπήκαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Κυψέλη, το λήστεψαν και στη συνέχεια μερικά μέτρα πιο κάτω εισέβαλαν σε καφετερία και άδειασαν το ταμείο. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ άρχισαν να καταδιώκουν τους ληστές. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν σε προαύλιο σχολείου που τελεί υπό κατάληψη και αυτή την ώρα είναι εγκλωβισμένοι, με τις δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο να αναμένουν τους αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ να μεταβούν, για να συνδράμουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments