Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Ανακατεύει την τράπουλα λόγω της απουσίας Ζαχίντ

Γιώργος Δώνης: Ανακατεύει την τράπουλα λόγω της απουσίας Ζαχίντ
Γιώργος Δώνης: Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με τον Γιώργο Δώνη να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα προκειμένου να καλύψει την απουσία του Γκαγιάς Ζαχίντ.

Γιώργος Δώνης: Με το βλέμμα στραμμένο στην κυριακάτικη αναμέτρηση στο Αργίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό βρίσκονται οι “Πράσινοι”. Η επιστροφή στη δράση έπειτα τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων διατηρεί το “Τριφύλλι” σε καλή ψυχολογία. Οι καλές εμφανίσεις στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο με ΑΕΚ έδωσαν “φτερά” στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία θέλει να συνεχίσει τα επιτυχημένα αποτελέσματα και στο Αργίνιο.

Η αποστολή των “Πράσινων” μόνο εύκολη δεν φαντάζει καθώς εκτός του αντιπάλου που διαχρονικά τους δυσκολεύει έρχεται να προστεθεί και η σημαντική απουσία του Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο Νορβηγός έχει τεθεί εκτός μάχης, με τον Γιώργο Δώνη όλες αυτές τις μέρες να προσπαθεί να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του ανακατεύοντας τη τράπουλα. Οι επαναλαμβανόμενες δοκιμές στις προπονήσεις φέρνουν δύο σενάρια, με τον έμπειρο τεχνικό να ρίχνει στη μάχη δύο ποδοσφαιριστές που φέτος έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής με το “Τριφύλλι”.

Αργύρης Καμπετσής και Γιοάν Μολό ενεργοποιούνται από τον Δώνη, με τον 51χρονο τεχνικό να τους δοκιμάζει σε ξεχωριστά σχήματα στη χθεσινή προπόνηση. Μία σκέψη είναι να παρατάξει τους “πράσινους” σε σχηματισμό 4-4-2, βάζοντας δίπλα στον Μακέντα τον Καμπετσή. Ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε τον 20χρονο επιθετικό στην κορυφή της επίθεσης, καθώς εσχάτως μπήκε κι εκείνος στην εξίσωση, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει και δεδομένα θα προτιμηθεί από τον Περέα. Η δεύτερη σκέψη του Δώνη που φανέρωσε στην τελευταία προπόνηση είναι να παίξει με τον Μολό στο δεξί άκρο και τον Χατζηγιοβάνη αριστερά σε σύστημα 4-2-3-1 ή 4-4-1-1, με τον Μπουζούκη πίσω από τον Μακέντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments