Αθλητισμός

Ζοζέ Μουρίνιο: Συζητήθηκε στου Ρέντη η πρόσληψή του στην Τότεναμ

Ζοζέ Μουρίνιο: Συζητήθηκε στου Ρέντη η πρόσληψή του στην Τότεναμ
Ζοζέ Μουρίνιο: Θέμα συζήτησης στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν η πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού από την Τότεναμ.

Ζοζέ Μουρίνιο: Όπως ήταν λογικό, η πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού  στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Με επτά Πορτογάλους στο ρόστερ και στο προπονητικό τιμ των Πειραιωτών, η επιστροφή του “Special One” ήταν αναπόφευκτο να μη συζητηθεί

Η ανακοίνωση από τον λονδρέζικο σύλλογο έγινε λίγη ώρα πριν από την πρωινή προπόνηση των Πειραιωτών στο Ρέντη και συζητήθηκε αρκετά η συγκεκριμένη εξέλιξη μεταξύ του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών. Άλλωστε, στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας βρίσκονται ο Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τους συνεργάτες του (Αντόνιο Ενρίκες, Ρουί Πέδρο Κάστρο και Λουίς Αντέρο Λόμπο) μαζί με τους παίκτες (Σεμέδο, Γκασπάρ, Ποντένσε, Σα).

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τότεναμ την ερχόμενη Τρίτη, ο Πέδρο Μαρτίνς θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Ζοζέ Μουρίνιο που έχει μεγάλη καριέρα στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ για πρώτη φορά και ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στον Πορτογάλο προπονητή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments