Πολιτική

Φαρμακερό σκίτσο στην Καθημερινή για τον Τσίπρα και τις μολότοφ

Φαρμακερό σκίτσο στην Καθημερινή για τον Τσίπρα και τις μολότοφ
Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να γεννά "εμπνεύσεις" με τις απόψεις του.

Ο γνωστός σκιτσογράφος Δημήτρης Χαντζόπουλος δεν γινόταν να μην σχολιάσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την προχθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. O πρώην πρωθυπουργός κλήθηκε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που του άσκησε η δημοσιογράφος, Νίκη Λυμπεράκη. Οι απαντήσεις του ωστόσο για ακόμη μία φορά δεν ήχησαν καλά στα αυτιά αρκετών, με τον σκιτσογράφο Δημήτρη Χαντζόπουλο να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω δημιουργώντας ένα μυθικό στιγμιότυπο συνοδευόμενο από ένα ξεχωριστό σκίτσο.

Αφορμή για το σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου ήταν η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στον νέο Ποινικό Κώδικα και στην μετατροπή του αδικήματος της κατοχής μολότοφ από πλημμέλημα σε κακούργημα.

Ο Αλέξης Τσίρπας είπε στη Νίκη Λυμπεράκη ότι η μετατροπή είναι λάθος, αφού σε μια τέτοια περίπτωση όποιος κατέχει μολότοφ -αφού είναι ίδιο το αδίκημα με την ρίψη μολότοφ- αντί να την κρατήσει θα την ρίξει…

Το σχόλιο του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου :

Νίκη Λυμπεράκη: Θα ήθελα και την γνώμη σας για τις μολότοφ.

Αλέξης Τσίπρας: Οι μολότοφ κ. Λυμπεράκη μου είναι σαν τις μ@@ιες . Άμα τις σκεφτείς, είναι κρίμα να μην τις πετάξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments