Video

Γιώργος Γεροντιδάκης: “Χωρίς τον Λεωνίδα Κακούρη δεν θα είχε την ίδια απήχηση ο ρόλος ” [vid]

Γιώργος Γεροντιδάκης: “Χωρίς τον Λεωνίδα Κακούρη δεν θα είχε την ίδια απήχηση ο ρόλος ” [vid]
Γιώργος Γεροντιδάκης: "Δεν θα γινόταν τόσο καλό δίδυμο κακών Χωρίς τον Λεωνίδα Κακούρη" τονίζει ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μελέτη στις "Άγριες Μέλισσες".

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο “κακός Μελέτης” από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” στα τελευταία επεισόδια φανερώνει και ένα ακόμα πιο συναισθηματικό κομμάτι του χαρακτήρα του. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης συναντήθηκε με την Μαρία Κοκολάκη από το από το “Πρωινό” και συζήτησαν για το πώς του έγινε η πρόταση για τη συμμετοχή στη σειρά.

“Έγινε ένα τηλεφώνημα στα τέλη Μαΐου, ήρθα, έκανα μία φορά οντισιόν και θυμάμαι τη Μελίνα που μου είπε “θες πολύ να κάνεις τον κακό”. Εγώ δεν είχα κάνει ποτέ κακό ρόλο και ξαφνικά ήρθε η πρόταση, την οποία περίμενα πως και πως”, αναφέρει ο ηθοποιός.

Ποιος είναι ο πραγματικό ρόλος του Μελέτη; Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει: “Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αδικημένος ή όχι ο Μελέτης. Καλός, κακός δεν παίζει ρόλο, έχει να κάνει με τα κίνητρα. Όλοι είμαστε στη ζωή και Μελέτηδες και Γιάννηδες. Στην αρχή, με τον φόνο του Γιάννου, για μιάμιση δύο εβδομάδες ήταν λίγο πιο έντονα τα μηνύματα από τον κόσμο, πιο άγρια. Νομίζω ότι ο Μελέτης αγαπάει βαθιά την Πηνελόπη και γενικά είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει βαθιά, είτε αυτός είναι ο Δούκας, είτε είναι η Πηνελόπη. Ήδη στα επεισόδια που έχω πάρει εγώ, τα οποία δεν έχετε δει ακόμα, υπάρχει εξέλιξη στο άνοιγμα των συναισθημάτων. Σαν Μελέτης πηγαίνω πάντα με ό,τι λέει το αφεντικό μου, πιστεύω ότι έχει απόλυτο δίκιο, οπότε δεν θα τις συμπαθήσω τις Σταμίρενες”.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλησε να πει δυο λόγια και για τον Λεωνίδα Κακούρη: “Πιστεύω ότι χωρίς τον Λεωνίδα Κακούρη δεν θα είχε την ίδια απήχηση ο ρόλος και δεν θα γινόταν τόσο καλό δίδυμο κακών. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Του το έχω πει κιόλας, δεν το δέχεται, αλλά δεν πειράζει”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments