Video

Πάπια κάνει την ψόφια και τρελαίνει το διαδίκτυο [vid]

Πάπια κάνει την ψόφια και τρελαίνει το διαδίκτυο [vid]
Μπροστά στη θέα ενός σκύλου η πάπια "έπαιξε" τον ρόλο της πεθαμένης με σκοπό να γλιτώσει από τα σαγόνια του και τα κατάφερε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ρόλο για… Όσκαρ έπαιξε πάπια, αφήνοντας σκύλο στα κρύα του λουτρού. Ο σκύλος πίστευε πως η πάπια ήταν νεκρή, έτσι το παιχνίδι του έληξε άδοξα. Έλα όμως που η ηρωίδα ζούσε κανονικά αλλά υποδυόταν τη νεκρή αποφεύγοντας με απίστευτο τρόπο τον πιθανότατα πραγματικό της θάνατο.

Το βίντεο που έχει βγει στη δημοσιότητα έχει τρελάνει εκατομμύρια θεατές. Μια πάπια “πιάνεται” από έναν σκύλο με την κάμερα να καταγράφει τις αντιδράσεις των δύο ζώων. Ο σκύλος στη θέα της “πεθαμένης” πάπιας δείχνει να αδιαφορεί καθώς δευτερόλεπτα μετά την… επιτυχία του απομακρύνεται από το σημείο. Ωστόσο δεν κατάλαβε ποτέ πως η πάπια του έπαιξε το ιδανικό θέατρο, μιας και μετά την αποχώρηση του σκύλου εκείνη σηκώθηκε σαν να μην έγινε τίποτα και τράπηκε σε φυγή.

Η “εξυπνάδα” της πάπιας αλλά και ο φόβος για “παιχνίδια” του σκύλου εις βάρος της χάρισε μια μοναδική ερμηνεία που θα ζήλευαν και οι σπουδαιότερες ηθοποιοί του Χόλιγουντ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο 

https://twitter.com/NatureAttracts/status/1195208913693470721

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments