Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [21/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [21/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (21/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (21/11/19).

Κριός

Αν δεν έχετε σαφή κατεύθυνση, δεν έχετε συγκεκριμένο σκοπό. Οπότε τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή σας αυτή την περίοδο; Δεν είστε σίγουροι; Αν δεν έχετε συγκεκριμένους στόχους, απλά θα περιπλανιέστε εδώ και εκεί. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να προσδιορίσετε τι ακριβώς ψάχνετε από το επόμενο ταίρι σας.

Ταύρος

Σε ό,τι αφορά το σεξ είστε λάτρης των κλασικών στάσεων. Αλλά είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε με κάτι διαφορετικό… Και αν ψάξετε βαθιά μέσα σας, θα βρείτε μια επιθυμία για περιπέτεια. Κάποιο σέξι άτομο στον περίγυρό σας αισθάνεται το ίδιο ξαναμμένο – όταν βρεθείτε μαζί το σεξ θα είναι απίθανο!

 Δίδυμοι

Όσο και να προσπαθήσετε σήμερα είναι αδύνατον να πάρετε ο,τιδήποτε στα σοβαρά -ειδικά αν αφορά την ερωτική σας ζωή. Πώς μπορεί να κρατηθεί κάποιος σοβαρός με τόσα που γίνονται; Κάποιο άτομο που γνωρίζετε και θαυμάζετε μοιράζεται την ίδια περιφρόνηση για καθετί γλυκανάλατο. Είναι θέμα χρόνου να τα βρείτε μεταξύ σας.

Καρκίνος

Κάποιος κερδίζει κάτι κι εσείς γίνεστε πράσινοι από ζήλεια. Αντί να εύχεστε να πάθει κάτι κακό, προσπαθήστε να του δώσετε συγχαρητήρια. Ακόμη και αν δεν το εννοείτε, η κίνηση είναι που μετράει. Να θυμάστε ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται πάντα γύρω από εσάς.

 Λέων

Η ζήλεια είναι απαίσιο συναίσθημα – δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Αλλά δεν θα πρέπει να γίνεστε τόσο κτητικοί. Αν είστε έξω σε ένα ραντεβού και το άλλο πρόσωπο ξεκινήσει μια συζήτηση με κάποιον/α άλλον/η, μην γίνετε έξω φρενών. Αντ’ αυτού αποθηκεύστε το περιστατικό στη μνήμη σας και διαγράψτε το από τον σκληρό σας δίσκο.

 Παρθένος

Έχετε την τάση να υπεραναλύετε τα πράγματα. Όταν αισθάνεστε ότι δεν έχετε τον έλεγχο συνηθίζετε να σκέφτεστε και να ξανασκέφτεστε όλες τις πιθανές εκδοχές και επιλογές. Αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Αν δεν αισθάνεστε καλά όταν βρίσκεστε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, όσο έξυπνο και αν είναι δεν θα σας λύσει το πρόβλημα.

Ζυγός

Είναι πλέον γεγονός: είστε εντελώς αναποφάσιστοι. Κατά βάθος, δεν θέλετε να απογοητεύσετε κανέναν. Σκέφτεστε ότι αν δεν είναι όλα εντάξει με αυτούς , δεν είστε ούτε εσείς εντάξει – και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πείτε μια λέξη: ναι ή όχι. Όλα τα υπόλοιπα θα βρουν το δρόμο τους.

Σκορπιός

Κακόμοιρα, παρεξηγημένα πλάσματα. Εκεί που πιστεύετε ότι κανένας δεν σας καταλαβαίνει πια, κάποιο σέξι άτομο λέει κάτι που σας κάνει κλικ. Πού βρισκόταν αυτό το άτομο μέχρι τώρα; Ποιος νοιάζεται; Το θέμα είναι θα κάνετε τώρα. Πιάστε το από το χέρι και ετοιμαστείτε να βρείτε κοινό έδαφος.

 Τοξότης

Όταν κάποιος είναι απόμακρος σας τρελαίνει. Αντίθετα, αν είναι πολύ διαθέσιμος σας απωθεί. Σοβαρά τώρα – αν σας τηλεφωνεί κάποιος πέντε φορές τη μέρα πάει να πει ότι κάτι δεν πάει καλά. Αισθάνεστε ότι ασφυκτιάτε λόγω της υπερβολικής προσοχής που σας δείχνει κάποιο άτομο; Πείτε το!

 Αιγόκερως

Το γέλιο είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να κερδίσει κάποιος την καρδιά σας. Οπότε αν έχετε βγει ραντεβού με κάποιο άτομο που σας κάνει να γελάτε μέχρι δακρύων, είναι καλό σημάδι. Να θυμάστε, ότι η αίσθηση του χιούμορ δεν είναι κάτι που αποκτιέται. Είτε την έχεις είτε όχι. Όσο καλό και αν είναι το σεξ, αν ο σύντροφός σας δεν σας κάνει να γελάτε, θα βαρεθείτε σύντομα.

Υδροχόος

Είστε τόσο σαφείς και λακωνικοί στο τρόπο που τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας. Γιατί δεν εφαρμόζετε την ίδια τακτική και στην ερωτική σας ζωή; Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά όταν σερφάρετε σε διαδικτυακές σελίδες γνωριμιών. Δεν υπάρχει λόγος να χάνετε πολύτιμο χρόνο αν ξέρετε τι ψάχνετε.

 Ιχθύες

Το μυαλό σας πετάει στα σύννεφα σήμερα και για αυτό ευθύνεται το τελευταίο σας φλερτ. Είναι τόσο τρελό και ακαταμάχητο! Μακάρι να μπορούσατε να κοιτάξετε σε μια κρυστάλλινη σφαίρα για να δείτε αν έχετε μέλλον μαζί του. Μην μπαίνετε στον κόπο. Χημεία σαν και αυτή έρχεται μόνο μια φορά στη ζωή του καθενός από εμάς – ή ίσως μια φορά το μήνα στην δική σας περίπτωση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments