Ελλάδα

Black Hole: Το νέο εντυπωσιακό underground club με τη σφραγίδα του DPG

Black Hole: Το νέο εντυπωσιακό underground club με τη σφραγίδα του DPG
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με φίλους του έχουν ανοίξει το πιο underground chic club στο Κολωνάκι

“Φωτιά” στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας βάζει ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκος Δημήτρης Γιαννακόπουλος καθώς μαζί με άλλους συνεταίρους άνοιξε στο Κολωνάκι ένα επιβλητικό underground club με το όνομα Black Hole.

Το Black Hole αποτελεί τη νέα άφιξη στο Κολωνάκι και απευθύνεται τους λάτρεις της μελωδικής techno και progressive house μουσικής. Μια βόλτα στα instagram stories του γνωστού και ως DPG7000, Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα σας πείσει για την μεγάλη αγάπη του για αυτή τη μουσική. Το club χωρίζεται σε main stage, prive area και table area, με πολύ επιβλητικούς καναπέδες και τραπέζια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η “πόρτα” του μαγαζιού είναι από τις πιο “σκληρές” σε ολόκληρη την Αθήνα, ενώ  απαγορεύεται η χρήση της κάμερας στα κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα η ‘τρύπα’ της κάμερας καλύπτεται με ειδική ταινία η οποία βγαίνει όταν οι θαμώνες φύγουν από το μαγαζί. Και αυτό για να μην κυκλοφορήσουν φωτογραφίες και βίντεο από τη διασκέδαση επώνυμων προσκεκλημένων.

Κάθε Πέμπτη θα φιλοξενεί το πάρτι Yucatan και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού  τέτοιες εκδηλώσεις “τρέχει” ο George Panopoulos, ο οποίος μετά τη Μύκονο και το Nalu φέρνει τα συγκεκριμένα πάρτι και στο Black Hole στο Κολωνάκι. Ο George Panopoulos είναι και ο μετρ του μαγαζιού, ενώ ο κ. Σωτήρης Αναστασίου είναι ο μάνατζερ του πιο επιβλητικού νυχτερινού μαγαζιού της Αθήνας. Τα πάρτι Yucatan είναι εμπνευσμένα από το Μεξικό και συγκεκριμένα από τη χερσόνησο Yucatan στην οποία ο χορός και η μουσική κυλάει στις φλέβες των κατοίκων, οι οποίοι κάνουν ξέφρενα πάρτι μέχρι το πρωί.

Tις Παρασκευές στα decks θα βρίσκονται οι resident DJs του club και τα Σάββατα θα παρουσιάζει καλλιτέχνες της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Τις Πέμπτες και τις Παρασκευές η είσοδος  στο Black Hole θα είναι ελεύθερη μόνο για τα άτομα που βρίσκονται σε λίστα ενώ το Σάββατο η τιμή της εισόδου θα διαφοροποιείται ανάλογα με τον guest DJ. Η πόρτα αναμένεται να είναι αυστηρή, οπότε βάλτε τα “καλά” σας και περπατήστε με “αέρα”.

Το opening party έγινε την Παρασκευή στις 25 Οκτωβρίου και από τότε στο μαγαζί έχουν παίξει κατά σειρά οι εξής DJ: Mathame, Lunar Plane, Soel και Colyn.

Στις 23 Νοεμβρίου παίζουν οι Rauschhaus, ενώ το πρόγραμμα μέχρι και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς είναι το εξής:

30/11 Erly Tepshi 07/12 Undercatt 14/12 Fur Coat 21/12 Hidden Empire 25/12 Mathame 28/12 Moonwalk 31/12 Innellea

Το Black Hole είναι η νέα πρόταση της πόλης και μια ευκαιρία για νέες παραστάσεις στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Μένει να φανεί αν η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που σύμφωνα για πολλούς φέρεται από πίσω να είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – για όσους γνωρίζουν είναι ο βασικός μέτοχος μαζί με άλλους φίλους του- θα έχει την επιτυχία, όπως άλλωστε έχουν, όπως θα πουν πολλοί, οι υπόλοιπες δραστηριότητες του DPG.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πριν ανοίξει τις πόρτες του το Black Hole είχε δημιουργηθεί ο ιντερνετικός σταθμός DPG7000 που 24 ώρες το 24ωρο παίζει την αγαπημένη μουσική του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments