Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: “2020 Σ’ Αγαπώ” μοιράζει η εκρηκτική τραγουδίστρια

Ελένη Φουρέιρα: “2020 Σ’ Αγαπώ” μοιράζει η εκρηκτική τραγουδίστρια
Ελένη Φουρέιρα: Σταθερή στις παραδόσεις που η ίδια έχει καθιερώσει η Ελληνίδα τραγουδίστρια παρουσίασε το νέο της εορταστικό τραγούδι μοιράζοντας "2020 Σ' Αγαπώ".

Ελένη Φουρέιρα: Με το μπρίο της έχει καταφέρει να ανοίξει τα φτερά της κερδίζοντας τις καρδιές των Ισπανών. Η Ελένη Φουρέιρα ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα, συνεχίζοντας καθημερινά να ομορφαίνει τις μέρες μας με τα τραγούδια της. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, πιστή στο ραντεβού της με τις γιορτές των Χριστουγέννων παρουσίασε στο YouTube το νέο της τραγούδι με τίτλο “2020 Σ’ Αγαπώ”.

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα μας βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων με το γιορτινό anthem που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2017 και, έκτοτε, έχει γίνει αναπόσπαστο hit single των ημερών, παρασύροντας μουσικά μικρούς και μεγάλους. 

Με το μοναδικό της τρόπο, η Ελένη Φουρέιρα μοιράζει «2020 Σ’ Αγαπώ», τα οποία υπογράφουν στη μουσική ο Χριστόδουλος Σιγανός και στους στίχους ο ίδιος μαζί με τους Valentino και Τerry Πετρά.Μετρώντας αντίστροφα για τις φετινές γιορτές, η Ελένη Φουρέιρα μας κάνει να αγαπήσουμε από τώρα την καινούργια χρονιά, με «2020 Σ’ Αγαπώ», τα οποία συνοδεύονται από ένα λαμπερό lyric video! 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments