Video

YPO: Έσκισε φωτογραφία του Τάκι Τσαν και επιτέθηκε στον Λιάγκα λόγω Snik

YPO: Έσκισε φωτογραφία του Τάκι Τσαν και επιτέθηκε στον Λιάγκα λόγω Snik
YPO: "Για αυτούς που δεν ξέρουν, ναι, ο TUS ραπάρει καλά".

YPO: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο γνωστός ράπερ. Πριν όμως ξεκινήσει η κουβέντα τους πέρασε από τις “Μύγες”. Οι 3 έβαλαν τον ράπερ να παίξει ένα παιχνίδι και μάλιστα εκεί έχει το περισσότερο ενδιαφέρον καθώς έσκισε φωτογραφία του Τάκι Τσαν.  Στο παιχνίδι, ανάμεσα σε Τάκι Τσαν και Μηδενιστή, επέλεξε τον πρώτο. “Τους αγαπάω και τους δύο” είπε παρόλα αυτά. “Αδερφός και ο ένας και ο άλλος είπε”, παρά την πρόσφατη κόντρα που είχε ανοίξει με τον Τάκι Τσαν.

“Για αυτούς που δεν ξέρουν, ναι, ο TUS ραπάρει καλά”, είπε σε άλλο σημείο. Θυμίζουμε πως στην πρόσφατη επανένωση των ΖΝ (Ζωντανών Νεκρών) ο ΥΠΟ δεν ανέβηκε στη σκηνή μετά από καυγά με τον Τάκι. Στην εμφάνισή του στη συνέχεια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε και για τον Snik και για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τον ράπερ:

“Μα και ο Λιάγκας προχθές είπε για τον Snik. O κύριος τίποτα. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο. Αν βγει ο Λιάγκας σε ένα εμπορικό δυο γιαγιάδες θα του πάρουν αυτόγραφο, αν βγει ο Snik θα γίνει χαμός. Ο κύριος τίποτα. Σε εμάς τώρα; Παραδέξου πως ήρθε αυτό το πράγμα στην Ελλάδα και μην κάνεις πως δεν το ξέρεις” είπε χαρακτηριστικά ο Ypo παίρνοντας θέση υπέρ του Snik.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχία του τραγουδιού “Μαραντόνα” αφού έφτασε μέχρι τα αυτιά του θρύλου του ποδοσφαίρου. “Το τραγούδι μου Μαραντόνα το άκουσε και το χόρεψε ο ίδιος ο Μαραντόνα, μου έστειλε το βίντεο ο μάνατζερ του” τόνισε. Αν και ο ίδιος κατάγεται από ευκατάστατη οικογένεια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως όταν έφυγε πιτσιρικάς από την Σιάτιστα, μέχρι να τα καταφέρει αναγκάστηκε να κοιμηθεί ακόμα και σε παγκάκι.

Μιλώντας για την “προκλητική στάση ζωής” που επιλέγουν και επιδεικνύουν οι ράπερ, αλλά και τους μεταξύ τους καβγάδες, ο ίδιος είπε: “Ζούμε στον καπιταλισμό. Αμφότερος σκοπός δυστυχώς ή ευτυχώς είναι το χρήμα. Όλα για τα λεφτά είναι. Ποτέ δεν επιδιώκω καβγά. Η παιδεία μου δεν το επιτρέπει. Κάποιοι τρελαίνονται με εμένα πάρα πολύ. Τους πήραμε τη δουλειά”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments