Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [22/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [22/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (22/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (22/11/19).

Κριός

Αν υπάρχει κάποιος που να αισθάνεται άνετα όταν κάνει κάτι ακραίο, αυτός είστε εσείς. Αλλά αν διαρκώς τρέχετε εδώ κι εκεί, είναι φυσικό να αισθάνεστε συνέχεια εξαντλημένοι. Από την άλλη, και οι άλλοι αισθάνονται εξαντλημένοι μαζί σας. Οι υπερβολές σας έχουν διώξει αρκετές ερωτικές προοπτικές. Χαλαρώστε λίγο.

Ταύρος

Η υπομονή σας είναι μεγάλο χάρισμα. Είστε στη φάση του φλερτ με ένα καινούργιο άτομο, που περιμένει από εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση. Πόσο λίγο σας ξέρουν. Έχετε περισσότερη αυτοσυγκράτηση από τον οποιονδήποτε. Υποκύψτε – διαφορετικά αυτή η σχέση δεν θα ξεκινήσει ποτέ.

Δίδυμοι

Η αξιοπιστία δεν είναι από τα ατού σας. Είτε αργοπορείτε είτε ξεχνιέστε. Έτσι έχουν τα πράγματα. Αλλά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, λίγη αξιοπιστία θα σας πάει μακριά. Αν προγραμματίσετε κάποιο ραντεβού, να είστε στην ώρα σας – ή τουλάχιστον τηλεφωνήστε αν πρόκειται να αργήσετε.

Καρκίνος

Η τάση που έχετε να χασομεράτε δεν θα σας βγει σε καλό. Είτε εξαντλείτε κάθε προθεσμία είτε δεν επιστρέφετε ποτέ τα τηλεφωνήματα σε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Κάποια στιγμή δεν θα σας δοθούν άλλες ευκαιρίες. Για αυτό θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας να ασχοληθεί πρώτα και κύρια με τις προτεραιότητες σας.

Λέων

Αν έχετε πιάσει ταβάνι στην καριέρα σας, ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω. Στην επαγγελματική σας ζωή, χρειάζεστε χώρο για να εξελιχθείτε και αν έχετε φτάσει σε ένα όριο, θα σταματήσουν να αναπτύσσονται και άλλοι τομείς της ζωής σας. Οπότε, για να βάλετε την ερωτική σας ζωή σε τάξη, ίσως αυτό που χρειάζεστε να είναι μια καινούργια δουλειά.

Παρθένος

Για κάποιους, το να το παίζουν δύσκολοι είναι παιχνίδι. Για εσάς είναι μηχανισμός άμυνας. Αντί να διακινδυνεύσετε να πληγωθείτε, μένετε πάντα ένα βήμα πίσω προσπαθώντας να έχετε εσείς τον έλεγχο της κατάστασης. Αλλά αν αυτό που ψάχνετε είναι μια αληθινή σχέση, μην μένετε εκτός πρόσβασης για πολύ.

Ζυγός

Το πιθανότερο είναι, ότι αν είστε ερωτευμένοι με κάποιον/α, σας ποθεί και αυτός/ή εδώ και καιρό. Έτσι είναι η φύση σας – οι άλλοι άνθρωποι έλκονται από εσάς λόγω του χαλαρού, ανεπιτήδευτου στυλ σας. Δε χρειάζεται να προσπαθήσετε ιδιαίτερα για να κάνετε αυτή την ερωτική επαφή να λειτουργήσει. Η πολλή δουλειά έχει ήδη γίνει.

Σκορπιός

Μπορείτε να ξεχωρίσετε έναν απατεώνα από μίλια μακριά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει διαρκώς να κρίνετε τους άλλους και να βγάζετε συμπεράσματα. Διαφορετικά, θα σας φαίνονται όλοι ψεύτικοι και ανειλικρινείς. Αυτό θα σας βάλει στο περιθώριο και θα σας στερήσει την ευκαιρία να γνωρίσετε το επόμενο ερωτικό σας ταίρι.

Τοξότης

Αισθάνεστε πιο ριψοκίνδυνοι από ποτέ. Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε σεξ σε εξωτερικό χώρο. Αν έχετε όρεξη για παιχνίδια στην εξοχή, προχωρήστε. Αρκεί να μην σας συλλάβουν για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Αιγόκερως

Δεν σας αρέσει καθόλου να σας στήνουν. Η έλλειψη υπομονής σας κάνει την εμφάνιση της με το χειρότερο τρόπο όταν το ραντεβού σας αργεί ως συνήθως. Αντί να ξεσπάσετε και να φύγετε, βρείτε έναν τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με ήρεμο και λογικό τρόπο. Με μια έκρηξη οργής, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να μείνετε χωρίς ραντεβού.

Υδροχόος

Όλοι, ακόμη και εσείς, έχουν ανάγκη από λίγο χρόνο για να αποσυμπιεστούν και να χαλαρώσουν. Καθίστε στον καναπέ χωρίς να κάνετε τίποτα απόψε το βράδυ. Αν δεν ηρεμήσετε λίγο, θα εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Χαλαρώστε επιτέλους!

 Ιχθύες

Αυτή η κατάσταση που έχετε μπροστά σας μπορεί να είναι είτε η μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής σας είτε ένα προχειροφτιαγμένο σχέδιο που θα καταλήξει σε καταστροφή. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την προσέγγιση σας και την ικανότητα σας να αντιληφθείτε την κατάσταση ως έχει. Λαμβάνετε κάποια προειδοποιητικά σημάδια; Κάντε πίσω άμεσα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments