Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Δουλεύει για πώληση τον Ιανουάριο

Ίλια Ίβιτς: Δουλεύει για πώληση τον Ιανουάριο
Ίλια Ίβιτς: Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δουλεύει το ενδεχόμενο κάποιας πώλησης τον Ιανουάριο.

Ίλια Ίβιτς: Ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής έχει αναλάβει καθήκοντα τους τελευταίους μήνες. Στις πλάτες του έχει πέσει το βάρος για το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ. Ο Ίλια Ίβιτς έχει αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ της ομάδας και τις ανάγκες του. Σε πρώτο πλάνο μπορεί να βρίσκεται η μεταγραφική ενίσχυση, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας καλής πώλησης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει το “ΟΚ” για κάποια πώληση αν έρθει μια καλή πρόταση. Το μοντέλο που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός, δηλαδή να αγοράζει φτηνά και να πουλάει ακριβά, αρέσει πολύ στο αφεντικό της ΑΕΚ. Ωστόσο μέχρι σήμερα η Ένωση δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Η μοναδική της πώληση ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες που παραχωρήθηκε έναντι 3 εκατομμυρίων λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Η πώληση θα φέρει μεταγραφή

Φυσικά μια ενδεχόμενη πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή θα δώσει μεγαλύτερη άνεση στους “κιτρινόμαυρους”. Αν μπει στα ταμεία ένα μεγάλο χρηματικό πόσο τότε θα ανέβει και το μεταγραφικό μπάντζετ. Βέβαια αν πουληθεί κάποιος βασικός ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αντικατασταθεί από κάποιον ισάξιο.

Αυτή τη στιγμή στην “κιτρινόμαυρη” βιτρίνα υπάρχουν τα ονόματα των Πέτρου Μάνταλου, Βασίλη Μπάρκα, Μάρκο Λιβάγια και Μιχάλη Μπακάκη. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές κάνουν καλή σεζόν, ενώ οι τρεις Έλληνες έχουν καλή παρουσία και με την Εθνική ομάδα στα τελευταία ματς. Στο κάδρο υπάρχει πάντα και ο Νέλσον Ολιβέιρα που έχει εξαιρετικό βιογραφικό και σκοράρει συνέχεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments