Lifestyle

Εύα Λάσκαρη: «Οι γονείς μου έπαθαν εγκεφαλικό! Στα 16 έκανα…» [pics]

Εύα Λάσκαρη: «Οι γονείς μου έπαθαν εγκεφαλικό! Στα 16 έκανα…» [pics]
Η Εύα Λάσκαρη αποκάλυψε πόσο ταράχτηκαν οι γονείς της για κάτι που έκανε όταν ήταν μόλις 16 ετών. Τι ήταν αυτό; Απαντά η ίδια...

​H Εύα Λάσκαρη είναι μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη. Μπορεί να έχει γίνει μητέρα, αλλά παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού το μόνο που θέλει είναι να μεγαλώσει η ίδια τον μικρό της γιο, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της και dj Ντίνο Τσιώρη.

Πέρα από το εκρηκτικό κορμί της την Εύα Λάσκαρη θα την θυμόμαστε και για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν κάποια χρόνια όταν μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πόσο ταράχτηκαν οι γονείς της στην πρώτη της γυμνή φωτογράφιση, όταν ήταν μόλις 16 ετών.

«Οι γονείς μου είχαν πάθει σοκ όταν είδαν την πρώτη σέξι μου φωτογράφιση. Δεν τους το είχα πει. Είχαν πάθει το πρώτο εγκεφαλικό. Και με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει «τι είναι αυτό;». Μου φώναξε, λογικό, ήμουν 16 ετών. Αλλά μετά το συζητήσαμε, είδε ότι ήταν απλά μια φωτογράφιση, και τελείωσε εκεί. Ήρθαν οι επόμενες και εντάξει το συνήθισε…» λέει το μοντέλο που αποκαλύπτει πως από αυτή τη δουλειά έχει πάρει καλά χρήματα και τα περισσότερα το 2002…«Τα πιο πολλά τα είχα πάρει το 2002. Κάποιες χιλιάδες ευρώ. Ήταν πολύ καλά.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments