Αθλητισμός

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Θετικός στην απόκτηση του ο Γιώργος Δώνης

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Θετικός στην απόκτηση του ο Γιώργος Δώνης
Βίκτωρ Κλωναρίδης: Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός αρέσει στον Γιώργο Δώνη και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Ο Έλληνας επιθετικός έχει μεγάλη εμπειρία στα Ελληνικά γήπεδα. Η καριέρα του στη χώρα μας έχει μοιραστεί σε δυο ομάδες. Ο Κλωναρίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, αλλά μετά την πρώτη του θητεία στην Γαλλία, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Στους “πράσινους” έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην ΑΕΚ που μόλις είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Έχουν περάσει δυόμιση χρόνια από τότε και το μέλλον του στα Σπάτα δεν είναι σίγουρο. Φέτος αγωνίζεται ελάχιστα κάτι που φυσικά δεν τον χαροποιεί. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν δείχνει να τον υπολογίζει. Την ίδια ώρα ο ανταγωνισμός στις θέσεις της επίθεσης είναι μεγάλος.

Ζεστός για Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός

Το συμβόλαιο του Κλωναρίδη με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγο καιρό θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από την πλευρά της Ένωσης δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για ανανέωση και κάτι τέτοιο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Αν τελικά μείνει ελεύθερος, δεν θα αργήσει να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Το όνομα του παίζει έντονα για τον Άρη, αλλά δεν αποκλείεται να μπει στο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός. Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη, ενώ θετική άποψη φέρεται να έχει και ο Ρόκκα. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” είχε προσπαθήσει να τον πάρει στην ΑΕΚ Λάρνακας όταν ήταν στην Κύπρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments