Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Ενισχύσεις μέσω δανεισμού αναζητά ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: Ενισχύσεις μέσω δανεισμού αναζητά ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ
Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει επωμιστεί το βάρος του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου, ωστόσο οι επαφές του περιορίζονται μιας και στον σύλλογο επιθυμούν την απόκτηση ποδοσφαιριστών μονάχα με την μορφή δανεισμού.

Ίλια Ίβιτς: Τη διαχείριση του υπάρχοντος υλικού και την αναζήτηση νέων στόχων έχει αναλάβει ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Οι “Κιτρινόμαυροι” επιζητούν αλλαγές που θα φέρουν την ομάδα σε αγωνιστική άνοδο, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sportime, το οποίο αναφέρει πως η διοίκηση έχει δώσει εντολή στον Ίλια Ίβιτς να αναζητήσει λύσεις δανεισμών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έρθουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα ανεβάζοντας την επίπεδο. Το έργο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ μόνο εύκολο δεν φαντάζει, καθώς η αγορά του Ιανουαρίου παραδοσιακά δεν προσφέρεται για μεγάλες αλλαγές.

Στα του υπάρχοντος υλικό, Γαλανόπουλος και Μάνταλος επιστρέφουν στην ομάδα μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα κόντρα σε Αρμενία και Φινλανδία. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν σημαντικά κεφάλαια για την ΑΕΚ, ωστόσο τη φετινή σεζόν έχουν παρουσιαστεί κατώτεροι των περιστάσεων, με την συνολική τους απόδοση να κρίνεται κάτω του μετρίου.

Η αναμέτρηση κόντρα στον Άρη το απόγευμα της Κυριακής αποτελεί σημαντικό τεστ για την ΑΕΚ. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό πριν την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων προκάλεσε έντονους κλυδωνισμούς, τους οποίους τεχνική ηγεσία και Ίλια Ίβιτς προσπάθησαν να διαχειριστούν τις τελευταίες ημέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments