Αθλητισμός

Νίκλας Χουλτ: Στα ραντάρ ελληνικού συλλόγου ο αμυντικός της ΑΕΚ

Νίκλας Χουλτ: Στα ραντάρ ελληνικού συλλόγου ο αμυντικός της ΑΕΚ
Νίκλας Χουλτ: Ο Σουηδός μπακ δεν διάγει και τις καλύτερες των ημερών του στην Ένωση, ωστόσο το ενδιαφέρον στο πρόσωπό του μαίνεται με ελληνικό σύλλογο να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο.

Νίκλας Χουλτ: Στην τελική ευθεία βαδίζει η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Σουηδό αμυντικό, Νίκλας Χουλτ, με το συμβόλαιο του 29χρονου να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ο τεχνικός της Ένωσης, Νίκος Κωστένογλου, άφησε εκτός αποστολής τον έμπειρο αμυντικό φουντώνοντας τις “κασσάνδρες” που αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Έλληνα προπονητή.

Στην ΑΕΚ αναζητούν λύση για τον Σουηδό περιμένοντας προτάσεις τον Ιανουάριο για την παραχώρηση των δικαιωμάτων βγάζοντας παράλληλα ένα μικρό κέρδος, μιας και το καλοκαίρι ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να επιλέξει μόνος του τον επόμενο προορισμό της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Χουλτ εκτός από ομάδες του εξωτερικού έχει καταφέρει να προσελκύσει και σύλλογο εντός ελληνικών συνόρων. Το όνομα αυτού δεν έχει βγει στην επιφάνεια, όμως το ρεπορτάζ αναφέρει πως άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν στενά την υπόθεση περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να κινηθούν για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού.

Η απόκτησή το περασμένο καλοκαίρι είχε φέρει σιγουριά στο αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ, καθώς οι εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό φανέρωναν έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά στοιχεία τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε ως βασικός όμως γρήγορα κατάφερε να χάσει τη θέση του, ερχόμενοι στο σήμερα με τον Νίκο Κωστένογλου να δείχνει να μην τον εμπιστεύεται καθόλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments