Ελλάδα

Ηράκλειο: Γυναίκα έπεσε από τα τείχη της παλιάς πόλης

Ηράκλειο: Γυναίκα έπεσε από τα τείχη της παλιάς πόλης
Ηράκλειο: Πτώση γυναίκας για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία καταγράφηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα τείχη της πόλης του Ηρακλείου πλησίον του αγάλματος του Βενιζέλου.

Ηράκλειο: Ένα άσχημο περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Ηράκλειο. Γυναίκα έπεσε από ύψος αρκετών μέτρων στο κενό στα τείχη της παλιάς πόλης του Ηρακλείου. Το συμβάν συνέβη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, με την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται άμεσα με τη βοήθεια του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το σώμα της γυναίκας είδαν περαστικοί που εκείνοι την ώρα βρίσκονταν στο πάρκινγκ κάτω από το άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου στα τείχη της παλιάς πόλης του Ηρακλείου. Ο γιατρός και οι διασώστες παρέλαβαν με σφυγμό την άτυχη γυναίκα η οποία όμως είναι πολυτραυματίας και σε κρίσιμη κατάσταση. Την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το οποίο και εφημερεύει.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η κατάσταση της υγείας της γυναίκας, όπως επίσης κανείς δεν γνωρίζει πως εκείνη έπεσε από τόσο ψηλά στο κενό. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση ενώ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή για ατύχημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments