Ζώδια

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για την Κυριακή [24/11/19]

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για την Κυριακή [24/11/19]
Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για όλους Κυριακή, (24/11/19).

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για όλους σήμερα, Κυριακή (24/11/19).

Κριός

Θα εκπλαγείς κι εσύ η ίδια από την προθυμία σου ν’ αποκαλύψεις μυστικά ή έμπιστες πληροφορίες που σε αφορούν. Αυτή την περίοδο, οι ειλικρινείς συζητήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε ένα βαθύτερο επίπεδο τη σχέση σου. Ωστόσο, αυτό θα λειτουργήσει μόνο αν ανοιχτείτε και οι δύο. Γιατί αν το κάνει μόνο ο ένας, τότε η ροή μπορεί να διακοπεί. Προσπαθήστε και οι δύο, ώστε να μην συμβεί αυτό.

Ταύρος

Ένα μείγμα σοβαρότητας και αυξημένης ευαισθησίας ενθαρρύνει εσένα και το ταίρι σου να αντιμετωπίσετε τα αδέξια θέματα με προσοχή, καθώς τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Ο καθορισμός ορίων ή η επιβολή νέων κανόνων στη σχέση σας, είναι πιθανό να αντιμετωπιστεί με αντίσταση από τον εραστή σου. Μαζί, όμως, μπορείτε να πάρετε ο ένας τον άλλον από το χέρι και να μιλήσετε ανοιχτά, για όλα όσα σας απασχολούν.

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, ο φόβος στο ν’ ανοιχτείτε μεταξύ σας, θα μειωθεί αισθητά. Αυτό θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να ανοιχτείς στον εραστή σου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αγνοήσει τίποτα απ’ όσα θ’ ακούσει. Ακόμη και αν μέχρι πρόσφατα, η επικοινωνία σας αντιμετώπιζε δυσκολίες, μπορεί να επιτευχθεί πρόοδος αν είστε υποστηρικτικοί ο ένας απέναντι στον άλλον.

Καρκίνος

Η αλλαγή στην ερωτική σου ζωή μπορεί να παρερμηνευτεί σαν ένταση. Οπότε προσπάθησε να εστιάσεις, σε ό,τι αλλάζει θετικά. Αν νιώθεις ότι η σχέση σου είναι μακριά από εκεί που θα ήθελες να είναι, τότε υιοθέτησε μια λιγότερο αμυντική στάση. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, οι εξελίξεις είναι παθιασμένες. Αντί να είσαι δύσπιστη, δοκίμασε να δεχτείς πως η αμηχανία ή η ανασφάλεια που νιώθεις, συνδέεται με αυτό που αλλάζει. Αυτό είναι κάτι, που πρέπει να σε χαροποιήσει.

Λέων

Η απογοήτευση θα δείξει το άσχημο κεφάλι της αυτή τη στιγμή! Κυρίως λόγω της ανάγκης να επαναληφθούν τα βήματα ή να ανακτήσεις το παλιό έδαφος που νόμιζες ότι δεν απαιτούσε περαιτέρω συζήτηση. Ενδέχεται να βρεις συγκεκριμένες συζητήσεις, πολύ κουραστικές. Όμως υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπιστούν ορισμένα εκκρεμή ζητήματα ή κάποιες ανεπίλυτες καταστάσεις. Προσπάθησε να βρεις λύσεις, αντί να τονίζεις τα εμπόδια. Μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα…με τη σωστή νοοτροπία.

Παρθένος

Προετοιμάσου για μια χρήσιμη και ευχάριστη ματιά στο μέλλον της σχέσης σου. Αυτό που βλέπεις μπορεί να σε ενθουσιάσει και να σε εμπνεύσει. Μπορεί να έχει τη μορφή ενός αγαπημένου προσώπου…. ή το αντικείμενο του πόθου σου να σε εκπλήξει αναφέροντας, πώς θα ήθελε να εξελιχθεί η σχέση σας. Γνωρίζοντας τα κοινά σας οράματα, θα επιταχυνθεί ένα σχέδιο που είχατε παραμερίσει, για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ζυγός

Οι λόγοι που θα αισθανθείς αισιόδοξη για την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής, έρχονται. Ακόμη κι αν κάποια θέματα στη σχέση σου, φαίνονται ακόμα ασαφή. Αν δεν αισθάνεσαι ήδη την έντονη αίσθηση πως κάτι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση ή ότι μια φαντασίωσή σου έχει πραγματικό δυναμικό, τότε περίμενε τα στοιχεία σύντομα.

Σκορπιός

Για ν’ αποκτήσεις μια ρεαλιστική γνώση- με τη βοήθεια του αγαπημένου σου- για ένα ρομαντικό σχέδιο, μπορεί να απαιτήσει λίγη παραπάνω ανίχνευση από σένα. Συνέχισε ν’ αμφισβητείς…. κι εφάρμοσε τη διαίσθησή σου, όπου χρειάζεται για να για να μπορέσεις να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές όσων θα ειπωθούν. Η πρόοδος βασίζεται στην λεπτότητα… και διασφαλίζει ότι οι αλλαγές γίνονται σταδιακά και όχι αμέσως. Για να αλλάξει κάτι σωστά, χρειάζεται ένα πρακτικό σχέδιο και πολλή υπομονή.

Τοξότης

Μπορεί να ορίσεις υψηλά πρότυπα για την πνευματική διέγερση που θέλεις από τη σχέση σου. Έχοντας ελάχιστο χρόνο ή υπομονή για επιφανειακές συζητήσεις, θα καταστήσεις σαφές, τι σε διεγείρει εγκεφαλικά. Και θα είσαι απόλυτα σωστή, αν περιμένεις μια παρόμοια κίνηση από τον αγαπημένο σου. Θα νιώσεις εξαιρετικά αποφασισμένη για συνομιλίες ή ανταλλαγές με σαφείς οδηγίες ή σκοπούς…. και ίσως χρειαστεί να θέσεις όρια, για να συμβεί αυτό.

Αιγόκερως

Ένα κοινό ενδιαφέρον, μπορεί να είναι ο καταλύτης για να σε φέρει πιο κοντά με κάποιον, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Είναι ο τρόπος με τον οποίο επιθυμείς να μάθεις ή να διερευνήσεις τι μπορεί να δημιουργηθεί συνδυάζοντας και οι δύο, τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες σας, που μπορεί να οδηγήσει σε κάτι εμπνευσμένο. Όπου υπάρχουν κενά γνώσης, εσύ και το συγκεκριμένο άτομο μπορείτε να το αναπληρώσετε με ενθουσιασμό. Μ’ αυτή τη στάση, εξασφαλίζεται ένα θεαματικό αποτέλεσμα.

Υδροχόος

Αν είσαι ελεύθερη, ίσως να εκπλαγείς από το πού προέρχεται η υποστήριξη προς το άτομό σου αυτή τη στιγμή. Είναι πιθανό η πηγή, να είναι κάποιος που ήσουν σίγουρη ότι ποτέ δεν θα έβλεπες ερωτικά. Γνωρίζοντάς τον όμως καλύτερα, θα καταλάβεις πως θα είναι το πρώτο βήμα για να έρθετε πιο κοντά… Και η ικανότητά του να σε βοηθήσει με μοναδικό τρόπο, ώστε να παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον σου…. μπορεί να είναι το δεύτερο βήμα!

Ιχθύες

Ανησυχείς για τον αγαπημένο σου, που δεν κατανοεί τους μελλοντικούς στόχους ή τα όνειρά σου. Σύντομα όμως θα νιώσεις διαφορετικά. Μία συζήτηση ανάμεσά σας μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται, για να βοηθηθείτε και οι δύο ώστε να καταστήσετε σαφές τι θέλετε και ποιοι είναι οι κοινοί σας στόχοι ή οι κρυμμένες φιλοδοξίες σας. Αυτό είναι κάτι που ξεπερνά μια απλή συνάντηση μυαλών. Πιστεύεις στη μοίρα, έτσι δεν είναι;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments