Αθλητισμός

Γιώργος Σαββίδης: Ερωτηματικό η παρουσία του στο Καραϊσκάκης

Γιώργος Σαββίδης: Ερωτηματικό η παρουσία του στο Καραϊσκάκης
Γιώργος Σαββίδης: Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Γιώργος Σαββίδης: Πραγματοποιήθηκε την περασμένη παρασκευή η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Οι επικεφαλής της ασφάλειας των δύο ομάδων, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και της Λίγκας, συζήτησαν για όσα θα εφαρμοστούν από το ερχόμενο Σάββατο όταν η αποστολή του Δικεφάλου θα ταξιδέψει στην Αθήνα μέχρι και την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Τα μέτρα αναμένεται να είναι παρόμοια με πέρυσι, χωρίς κάποια ουσιαστική διαφορά. Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε μία σουίτα για τους ανθρώπους που θα συνοδεύσουν την αποστολή. Ερωτηματικό παραμένει αν θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη ο Γιώργος Σαββίδης. Τη δεδομένη στιγμή το ενδεχόμενο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Γιώργος Σαββίδης: «Ποτέ μην είσαι δεύτερος»

Το δικό του μήνυμα ενόψει του κρίσιμου αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στον Πειραιά έστειλε ο Γιώργος Σαββίδης. Μετά την χθεσινή νίκη των «ασπρόμαυρων» επί της ΑΕΛ ο Δικέφαλος συγκατοικεί με τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της βαθμολογίας. Πιο συγκεκριμένα το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας πως: «Κανόνας νούμερο 1: Μην είσαι ποτέ δεύτερος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments