Αθλητισμός

Ηλίας Ζούρος: “Τελειώνει” από το Περιστέρι

Ηλίας Ζούρος: “Τελειώνει” από το Περιστέρι
Ηλίας Ζούρος: Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου του Περιστερίου, παρά την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα φέτος.

Ηλίας Ζούρος: Απρόσμενες εξελίξεις στο Περιστέρι, λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα των δυτικών προαστίων πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν φέτος και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Basket League με ρεκόρ 6-2. Μάλιστα, έχει κάνει μεγάλες νίκες, όπως αυτή στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ. Ακόμα και στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα, το Περιστέρι έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι το φινάλε και τελικά «λύγισε» στα τελευταία λεπτά με σκορ 64-60.

Στο Champions League, το Περιστέρι είναι ζωντανό στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση, στην πρώτη χρονιά μετά την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (ρεκόρ 3-3). Όμως σύμδωνα με πληροφορίες του SDNA, ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Ζούρος, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Προφανώς, όλα δείχνουν πως ο 53χρονοςκόουτς «πληρώνει το μάρμαρο» για την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Φαίνεται πως αυτή είναι η μοίρα των προπονητών στην Ελλάδα, αφού ο Ζούρος όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, παρά το ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο Περιστέρι φέτος, την οποία πιστοποιούν και οι νίκες στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Φήμες για Αργύρη Πεδουλάκη

Από τις πρώτες στιγμές που ακούστηκαν τα σενάρια απόλυσης του Ηλία Ζούρου, το όνομα του Αργύρη Πεδουλάκη γράφτηκε ως αντικαταστάτης του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Περιστέρι θα προωθήσει τον Νίκο Παπανικολόπουλο αρχικά σε ρόλο πρώτου προπονητή, αλλά επί της ουσίας στο βάθος θα υπάρχει ο Πεδουλάκης. Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι το καλοκαίρι, μετά την αποχώρησή του από το Περιστέρι, ο Πεδουλάκης είχε προτείνει την προώθηση του Παπανικολόπουλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments