Ελλάδα

Αντίρριο: Νεκρός και ο δεύτερος επιβάτης του σκάφους

Αντίρριο: Νεκρός και ο δεύτερος επιβάτης του σκάφους
Αντίρριο: Νεκρός ανασύρθηκε και ο δεύτερος επιβάτης του σκάφους που αναποδογύρισε στο Αντίρριο το βράδυ της Κυριακής (24/11).

Αντίρριο: Τραγικός ήταν ο επίλογος στις έρευνες για την εύρεση του δεύτερου επιβάτη του σκάφους που αναποδογύρισε το βράδυ της Κυριακής (24/11). Κι αυτό γιατί ο αγνοούμενος, για τον οποίο είχε στηθεί τεράστια επιχείρηση από χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, εντοπίστηκε τελικά νεκρός σήμερα (25/11) το πρωί. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής, κατά το οποίο ανασύρθηκε νεκρός ένας άνδρας στη θαλάσσια περιοχή Αντιρρίου, κοντά στο λιμάνι.

Ο άνδρας επέβαινε με έναν φίλο του σε ιστιοφόρο, το οποίο αναποδογύρισε από τους ισχυρούς ανέμους 7 – 8 Μποφόρ που πνέουν στη περιοχή. Τον άτυχο άντρα εντόπισε η ΕΜΑΚ. Από το Λιμενικό και την πυροσβεστική που συμμετείχαν στην επιχείρηση ξεκίνησαν αμέσως οι έρευνες με τραγική δυστυχώς κατάληξη.

Στο σημείο όπου έλαβε χώρα το συμβάν ήταν σε εξέλιξη από την Κυριακή το βράδυ επιχείρηση Λιμενικού και Πυροσβεστικής και της αστυνομίας με τον Περιφερειάρχη κ. Γεωργακόπουλο να συμμετέχει στις έρευνες. Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν το έργο των ανδρών του λιμενικού σώματος και της πυροσβεστικής για να ανασύρουν την σωρό του ενός άνδρα πολύ κοντά στο σκάφος. Το άλλο άτομο εντοπίστηκε και αυτό δυστυχώς νεκρό νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Το σημείο επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκης και ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας όπου ενημερώθηκαν για το τραγικό ατύχημα. Παρών από την πρώτη στιγμή ήταν και ο πρόεδρος της κοινότητας Αντιρρίου κ. Παπαδόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments