Ελλάδα

Εθνική Αθηνών – Κορίνθου: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς – Άνοιξαν και τα δυο ρεύματα κυκλοφοριας

Εθνική Αθηνών – Κορίνθου: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς – Άνοιξαν και τα δυο ρεύματα κυκλοφοριας
Εθνική Αθηνών - Κορίνθου: Άνοιξε η Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, αλλά και προς Κόρινθο

Εθνική Αθηνών – Κορίνθου: Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνταν στην εθνική Αθηνών – Κορίνθου. Από νωρίς το πρωί, η κυκλοφορία διακόπηκε λόγω των καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Γηρυόνης» στην Κινέτα. Η αστυνομία κατάφερε να ανοίξει το ρεύμα προς Αθήνα, ενώ άνοιξε και το ρεύμα προς Κόρινθο. Ο όγκος των αυτοκινήτων ήταν τέτοιος που η κυκλοφορία γινόταν με μεγάλη δυσκολία αφού είχε δοθεί μονάχα μια λωρίδα στην κυκλοφορία.

Οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία

Από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης», υπερχείλισε το ρέμα Πίκα, με αποτέλεσμα, πέρα από τη βιβλική καταστροφή στην Κινέτα, να κλείσει η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου και στα δυο ρεύματα.

Η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου έκλεισε στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 54ο χιλιόμετρο μέχρι το 62ο χιλιόμετρο και στο ρεύμα προς Αθήνα από το 62ο χιλιόμετρο και η Τροχαία σταματούσε τα αυτοκίνητα στα διόδια της Ελευσίνας και του Ισθμού.

Η ανακοίνωση από την Ολυμπία για την Εθνική Αθηνών – Κορίνθου

Οι πολύ έντονες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου καθόλη τη διάρκεια της νύχτας είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη εισροή υδάτων και φερτών υλικών στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κινέτας (Χ.Θ. 53+800-61+000).

Για προληπτικούς λόγους και την ασφάλεια όλων, η Τροχαία έδωσε εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον Ισθμό, καθώς κλειστή παραμένει και η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέτα έως τους Αγίους Θεοδώρους.

Συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων επιχειρούν στην περιοχή, ενώ όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να αναστείλουν το ταξίδι τους μέχρι νεοτέρας και όσοι είναι ήδη στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις τους μέχρι να περάσει το κύμα κακοκαιρίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play