Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Επαφές με τον Μάρκο Νίκολιτς – Ψάξιμο και στην Τουρκία

Ίλια Ίβιτς: Επαφές με τον Μάρκο Νίκολιτς – Ψάξιμο και στην Τουρκία
Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει επαφές με τον Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βίντι.

Ίλια Ίβιτς: Το “σαφάρι” του Σέρβου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ για τον νέο προπονητή της Ένωσης συνεχίζεται. Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της ΑΕΚ, με τον Ίλια Ίβιτς να έχει καθημερινά επαφές με υποψήφιους προπονητές προκειμένου να αποφασίσει ποιος είναι ο ιδανικός για να καθοδηγήσει την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν και από τον Γιώργο Τσακίρη, ο Ίλια Ίβιτς έχει κάνει ήδη επαφή με τον Μάρκο Νίκολιτς. Ο 40χρονος Σέρβος τεχνικός έλυσε χθες το συμβόλαιό του με την Βίντι και έχει μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης. Πίσω από τις επαφές των δύο ανδρών, πάντως, υπάρχει παρασκήνιο.

Ο Νίκολιτς αποτελούσε έναν από τους υποψήφιους προπονητές το περασμένο καλοκαίρι όταν και τελικά προκρίθηκε η επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, η οποία αποδείχτηκε πλήρως αποτυχήμενη. Σε όλα αυτά πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ίβιτς διατηρεί καλή σχέση με τον 40χρονο προπονητή. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ίλια Ίβιτς έχει κάνει διερευνητικές επαφές και στην Τουρκία. Ένας προπονητής εξ αυτών, του οποίου το όνομα μένει «κρυφό», έχει συμβόλαιο με τον σύλλογό του και αυτό αποτελεί ένα εμπόδιο για την έναρξη -επίσημων- συζητήσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments