Αθλητισμός

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Κυνηγούν ένα θαύμα στο Λονδίνο οι “ερυθρόλευκοι”

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Κυνηγούν ένα θαύμα στο Λονδίνο οι “ερυθρόλευκοι”
Τότεναμ - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν στο Λονδίνο και να διεκδικήσουν ό,τι περισσότερο γίνεται κόντρα στην Τότεναμ.

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Ιδιαίτερα δύσκολο είναι το έργο που θα έχει απόψε το βράδυ (26/11, 22:00) στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται από την Τότεναμ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι Πειραιώτες δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση τους, καθώς η ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο (1-1), έχει φέρει αρκετή πίεση στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του, ενόψει και του Κυριακάτικου (1/12) ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν θα επηρεάσει το πλάνο μας για το αυριανό ματς. Περιμένουμε να βγάλουμε αντίδραση, μετά το αποτέλεσμα στο τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο», δήλωσε πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός, ελπίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πετύχει το… θαύμα και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του ακόμα και για πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League.

Από την άλλη η Τότεναμ βρίσκεται σε μία νέα «μέρα». Ο Ζοσέ Μουρίνιο, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του «Tottenham Hotspur Stadium». Με νίκη οι Λονδρέζοι εξασφαλίζουν εισιτήρια για την επόμενη φάση του Champions League.

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Οι πιθανές ενδεκάδες

Όσον αφορά τις 11άδες της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός πρόκειται να παραταχθεί με 4-3-3. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Σα, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα. Στα χαφ θα είναι τοποθετημένοι οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα εξτρέμ θα κινούνται οι Ποντένσε και Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παρατάξει την ομάδα του με τους Γκατσανίγκα, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Γουίνκς, Ντάιερ, Σον, Άλι, Μόουρα και Κέιν. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βούλγαρος διαιτητής Γκεόργκι Καμπάκοφ, με βοηθούς τους Μαργκαρίτοφ και Βαλκόφ. Τέταρτος θα είναι ο Ποπόφ και στο VAR οι Φάμπρι, Μάσα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments