Ελλάδα

Mega: Παρουσιαστής – έκπληξη επιστρέφει στον σταθμό

Mega: Παρουσιαστής – έκπληξη επιστρέφει στον σταθμό
Mega: Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στο περιβάλλον του σταθμού αναφέρουν πως σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η επιστροφή γνωστού δημοσιογράφου του πολιτικού ρεπορτάζ.

Mega: Η επιστροφή του “Μεγάλου Καναλιού” μετρά αντίστροφα, καθώς οι πληροφορίες θέλουν σε λίγο καιρό το κανάλι One Channel να αντικαθίσταται από το λογότυπο του πάλαι ποτέ κραταιού Mega. To ιστορικό κανάλι μετά από… 1000 κύματα φαίνεται πως επιστρέφει στον αέρα, με τους ιθύνοντες να τρέχουν να κάνουν τον σχεδιασμό πλαισιώνοντας το νέο δυναμικό με πρόσωπα εγνωσμένης αξίας που έχουν αφήσει γερά το στίγμα τους στην ιδιωτική τηλεόραση και όχι μόνο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στα ονόματα που “παίζουν” να αναλάβουν ενεργό ρόλο στο… γυαλί είναι και ο γνώριμος από την μακροχρόνια παρουσία του στον σταθμό, Δημήτρης Τάκης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα.

Η μακροχρόνια παρουσία του στον χώρο της δημοσιογραφίας ανεβάζει και πάλι το κύρος του σταθμού, ο οποίος αναμένεται να αναβιώσει στο εγγύς μέλλον. Μαζί με τον Δημήτρη Τάκη οι πληροφορίες αναφέρουν την πόρτα της εισόδου του σταθμού θα διαβούν αρκετά ακόμη μεγάλα ονόματα του χώρου δημιουργώντας μια ομάδα που θα φέρει το ιδανικό come back του Mega στον χώρο των μίντια. Ο Δημήτρης Τάκης εκτός του Mega πέρασε με επιτυχία και από τον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments