Ελλάδα

Χαλκιδική: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Ολυμπιάδα μετά την κακοκαιρία

Χαλκιδική: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Ολυμπιάδα μετά την κακοκαιρία
Χαλκιδική: Λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ολυμπιάδας, η οποία "πνίγηκε" από την κακοκαιρία "Γηρυόνης".

Χαλκιδική: Πολλά προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία “Γηρυόνης” και στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Σήμερα το μεσημέρι αποκαταστάθηκε, στο μεγαλύτερο μέρος της, η ηλεκτροδότηση. Σύμφωνα, με τον διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΔΕΔΔΗΕ Μακεδονίας- Θράκης, Ιορδάνη Αμανατίδη, “τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν στις 12:30 στο μεγαλύτερο μέρος τους, ενδεχομένως να υπάρχουν ελάχιστα μεμονωμένα σημεία. Είχαμε σπασμένους στύλους, τοποθετήθηκαν νέοι και η περιοχή ηλεκτροδότήθηκε”.

Ο κ. Αμανατίδης, επεσήμανε ότι ” αρχικά τα συνεργεία δεν είχαν πρόσβαση στα σημεία που ήταν οι κατεστραμμένοι στύλοι χρειάστηκε η συνδρομή μηχανημάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για να μπορέσουν να προσεγγίσουν”. Επίσης, υπογράμμισε πως κλιμάκια του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν να επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή της Ολυμπιάδας και της Ιερισσού στη Χαλκιδική. “Στην Ιερισσό υπήρξαν τεχνικά ζητήματα, αλλά δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα ηλεκτρισμού” κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments