Διεθνή

Ιταλία: “Χτύπησε” και πάλι ο γνωστός Ιταλός φαρσέρ

Ιταλία: “Χτύπησε” και πάλι ο γνωστός Ιταλός φαρσέρ
Ιταλία: Θύμα φαρσέρ φαίνεται πως έχει πέσει ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, με Ιταλό χάκερ να χρησιμοποιεί προφίλ με το όνομά του μεταδίδοντας fake news.

Ιταλία: Σοβαρές διαστάσεις παίρνει το “χτύπημα” ενός Ιταλού φαρσέρ εις βάρος του υφυπουργού Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή. Ο Ιταλός χάκερ όπως αναφέρει στα ποστ που έχει αναρτήσει ως Αλκιβιάδης Στεφανής “επιβεβαιώνει τον θάνατο του Αμπνουλάχ Οτσαλάχ”, με το υπουργείο να ενεργεί άμεσα και να διαψεύδει την είδηση τονίζοντας πως το συγκεκριμένο προφίλ δεν ανήκει στον υφυπουργό Άμυνας αλλά είναι ψεύτικο προφίλ που διαχειρίζεται χάκερ από την Ιταλία.

Θύμα χάκερ έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, με το υπουργείο να προλαβαίνει και να ανακοινώνει πως το προφίλ με όνομα @AStefanisGR είναι ψεύτικο, επομένως οι ειδήσεις που αναρτώνται από εκεί δεν είναι αληθείς. Υπεύθυνος φαίνεται να είναι ο γνωστός Ιταλός φαρσέρ που κατά καιρούς «πεθαίνει» διάφορους επιφανείς άντρες μέσω «έμπιστων» λογαριασμών, δίνοντας βάρος στην είδηση του. Αυτή τη φορά «έπαιξε» με το όνομα του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και ανακοίνωσε τον θάνατο του Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος φαρσέρ δρα χρησιμοποιώντας ελληνικά προφίλ. Στο παρελθόν με αναρτήσεις του χρησιμοποιώντας ψεύτικα προφίλ έχει καταφέρει να προκαλέσει αναταραχή “πεθαίνοντας” τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον τότε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης  Παναγιώτη Πικραμμένο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments