Lifestyle

Μαζί της θέλουν όλοι να γυμναστούν [pics&vids]

Μαζί της θέλουν όλοι να γυμναστούν  [pics&vids]
Η εντυπωσιακή influencer Avital Cohen ρίχνει "σαγόνια" στο Instagram με το γυμνασμένο κορμί της.

Είναι αυτός ο τύπος γυναίκας που οι άντρες ποθούν και οι γυναίκες ζηλεύουν. Και μη μας παρεξηγήσετε, το ίδιο θα λέγαμε αντίστοιχα και για έναν ωραίο άντρα. Το κορμί της Avital Cohen είναι σκέτη “κόλαση”. Είναι οπαδός της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής κάτι που είναι φανερό άλλωστε από το καλογυμνασμένο της κορμί. Θεωρείται ένα από τα πιο σέξι fitness μοντέλα διεθνών προδιαγραφών. Είναι από το Ισραήλ και είναι πολύ διάσημη εκεί, αλλά και σε όλο τον κόσμο αφού έχει 1.7 εκατομμύρια followers στο Instagram και όλοι καταλαβαίνουμε το λόγο που συμβαίνει αυτό.

Το μοντέλο δεν ήταν πάντα όμως μανιακή με τη διατροφή. Παλιότερα, όπως έχει δηλώσει, δεν είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση και θεωρούσε ότι είναι “χοντρή”. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, αφού πλέον προσέχει πολύ τη διατροφή της, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και αισθάνεται καλά με το σώμα της.

Δείτε βίντεο από την εξαντλητική γυμναστική της.

Και πως θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά, αφού καθημερινά δέχεται χιλιάδες σχόλια στο Instagram που την αποθεώνουν για την ομορφιά και το κορμί της. Δε διαφωνούμε…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments